Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no ne ?!

on že je i zpěvák jo ?! to neni pravda !!! ve šech dílech HSM to zaněj nazpíval ENDRUE ! už se mi ani nelíbí ! udělal se zněho nafoukanej frajírekk ! ty já fakt nesnášim
    nechápu jak se vám může líbit !!!!!!! to fak nechápu , no jo ale je to váš názor né muj .. takže mě to je ukradenýý *10*
    • Re: no ne ?!

tooooooooooooooo neeeeeeeeennnnni prada ja zac znam and je muj nevlastni bratranced a zpival to sma soorryyy jsem z los angels *3* *14*
    • ivetka936

Re: no ne ?!

V HSM 1 za něj některý tóny zpíval Drew Seeley. Ve dvojce a ve trojce zpívá pouze Zac. Zjisti si nejdřív informace a pak něco piš
      • bellinka

Re: Re: no ne ?!

Presne!..nebo se koukni na Hairspray to te treba probudi!..Zac je bozi!!! *15* *14*
    • Re: no ne ?!

hej taky nechapu *8*
  • VANESSA JE TĚHOTNÁ

Vanessa je těhotná *8* ! Oznámili to prý se Zacem na tiskové konferenci a paparazzi je vyfotili jak šli spolu z nemocnice
    • Re: VANESSA JE TĚHOTNÁ

omg??!!to nemůže bejt pravda??!!ale jestli jo??!!tak jim to moc přeju.sluší jim to spolu. *14* *3* a kdy to přesně oznámili??!!!

Bože! chudák Zac, to mu tak ještě chybělo!

Myslím, že to není pravda, protože jsem v jednom časopise četla že Zac byl v nemocnici, ale kvůli slepáku *5*
    • JE TO BUZIK

buzik hnusnýýýýý...a esli je ta jeho těhotná,a má to s ním,tak to jí tedaupřímě lituju...šampon.....šak chodí víc z,alovaný než onA..nechápu jak može byt tolik holek posranýžch z takového šampona,který denně spotřebuje půl kila make-upu.......-.no fuj..kam ten svět spěje...?!!! *9*
      • Re: JE TO BUZIK

jasne myslis ze ma jako make up jako to asi ma jo ale kdyz si myslize kdyz je na te plazi a jak se koupe ze se m nesmyje a vipada porad stejne

*14* *14* Jéé oni budou Mí MIMINKO...!! Vo tom sem slišela ale pak psaly v jendou nejmenovaným časopise že to je blábol..:( mno tak nwm.:( *7* *7*

Ne ne neni to jsou KECI *3*

*7* *8* to jako fakt????? jako proč by měl mít místo otce ženskou?? *7* jen kvuli tomu že nosí culík,používá lak,nebo že se občas namaluje?? jako nechapu je to moooc sexy chlap!!!! *14* *1*

chudák díte,,...mit misto otce zenskou....ou *9*
      • Re: Re: VANESSA JE TĚHOTNÁ

nevim proč kvůli tomu děláte takovou vědu,hodně kluků se maluje tak proč né i on,to v životě nepochopím,mě se líbí i když je namalovaný *14*
  • ivetka936

Můžete napsat

hvězdám z HSM. Na myspace jsem náhodou objevila jejich oficiální stránky, kam chodí a odepisují svým fanouškům. Tady jsou 2 stránky Zaca. www.myspace.com/zac_yo_efron
    www.m yspace.com/efronzac
    Tady je pak Van
    www.myspace.com/vanessahudgens
    A tady Ashley
    www.myspace.com/ashleytisda le

Je to opravdu jejich. Na hlavní stránce, když jsem tam vešla, byl Corbin a jeho nová oficiální stránka a od něj se pak odvíjelo to ostatní. Mají samozřejmě i soukromé stránky, ale tam v(n)ás nepustí. Ale myslím, že i tohle stačí, abyste napsali těm, které máme rádi.
    • humanic

Re: Můžete napsat

Nevíš jak se mám přihlásit do jeho přátel??Nebo u Vanessy? To nějak newím *9* Poraď please Vanessa jich tam má hodně ,ale jak se tam dostaly??Jak je tam vzala?
      • ivetka936

Re: Re: Můžete napsat

TAkže, pokud už jsi zaregistrovaná a máš svůj profil stačí u Zaca a u Van kliknou na "add me" u Van pak musíš opsat nějáký kód tím se přidáš mezi její přátele. U Zaca dáš taky "add me" ale ten si Tě nejdřív musí registrovat, abys byla mezi jeho přáteli *3* Nic víc *3*
  • vanhudgensova

jéé

Nj kluci ty Zacovi můžou jedině tak závidět *1*
    • wojta_sek

Re: jéé

jeee a holky muzou zavidet miley cyruss *14* *14*
  • ducker

nesmíme

to ho teda nesmíme nechat spadnout pod 10.místo,on nikdy,já si myslí že tam stejnak nespadne se svou urovní všechny strčí do kapsy
  • ? co to má být?

Asi jsem mimo, ale ten Zac je holka nebo kluk... *1*
  • parket..a

co je s váma?

Hele lidi, co je to s váma? Přijdete sem a Zacovi hnusně nadáváte a přitom ho ani neznáte.Proč to děláte?Protože se vám nelíbí, jak o něm všichni mluví?Jak je slavnej?
    Stojí vám to za to?
    Nemám zapotřebí vám tady nadávat a tvrdit, že Zac je nejlepší a vy jste pitomí, když si to nemyslíte.Každý má svůj styl a já to uznávám.Já osobně po Zacovi nešílím, ale líbí se mi jak hraje a zpívá, prostě má talent a tak se prosadil, co je na tom špatnýho?
    Váš vkus vám nikdo nebere, tak ho taky neberte ostatním.Pokud nemáte Zaca rádi, tak sem prostě nechoďte a nepište, ostatním to může být líto...zůstaňte u svých hvězd a buďte v klidu, nikdo vám přeci nic nevyčítá, tak to nedělejte taky! *3*
    • ivetka936

Re: co je s váma?

Přesně s Tebou souhlasím Zac se mi líbí. Je hezkej, ale nešílím po něm. umí hrát a zpívat, má prostě talent. Taktéž chápu, že se všem nelíbí, ale ti co ho tady tak sprostě uráží musejí být zakomplexovaní. Podle mne jde i ten negativní názor napsat slušně.
    • adusinka

Re: co je s váma?

Úplně s tebou souhlasim!!! *4* Jsem na tom stejně, taky po nikom nějak extra nešílim a nemám zapotřebý nikoho urážet... Ti co nadávaj tak ať se kouknou na sebe!!
  • omg

noooo... heh abych pravdu rekla tak on vypada jako jedna holka z nasi tridy *1* je docela trapny, a jeho vykon taky nic moc
    • ilze

Re: omg

Ze vypada jako holka z vasi tridy neni trapny pro zaca ale pro tu holku!!! nechtela bych vapdat jako kluk i kdyz by byl ten nejdokonalejsi coz Zac rozhodne je!!! *14*
    • Re: omg

přesně tak,to si jí setřela haha *5*
  • ....

Tak nevím, ale připomíná mi Vojtu Kotka, takový sladký kuře.No, nic vracím se zvyšovat návštěvnost Heatha Ledgera. I když už nežije, je to prostě fenomén:-)
  • ivetka936

HSM 4 se Zacem

Tak jsem se z jednoho časáku dočetla, že Zac, kvůli honoráři, který by dostal za HSM 4, přemýšlí o účasti právě v HSM4. Tak uvidíme, jinak má podepsanou smlouvu na Piráty z Karibiku 4, kde bude hrát po boku Johnyho Deppa.Tak se máme na co těšit.
    • ivetka936

Re: HSM 4 se Zacem

Takže, když se podíváte na www.stream.cz tak zjistíte, že HSM 4 opravdu bude. A bude nést název Roky na vejšce, jen stále není jisté, že zde budou hrát Zac s Vanessou. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit