-
PRO ZACA EFRONA
AHOJ ZACU PŘEJI TI PĚKNÉHO VALENTÝNA *14*A ROVNOU OPOŽDĚNÉ ŠTASTNÉ A VESELÉ VÁNOCE *15* *15* *15* *15* *15* *15* PS.JSI TEN NEJHEZČÍ A NEJLEPŠÍ ZPĚVÁK A HEREC *14* *14* *14* NAPSALA KATEŘINA MACHOVÁ *14* *14* *14* *14* MĚJ SE *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: PRO ZACA EFRONA
nejlepší zpěvák??? *7* vždyť za něj všechny výšky zpívá někdo jinej...sám to říkal v rozhovoru na youtube *15* *7* *1*
-
-
High school musical 2
Ahojky, tak mám konečně na dvd High school musical 2 sice bez titulků, ale to vůbec nevadí. Hned se na to musím mrknout *3* -
-
Re: High school musical 2
Ahojky Ivetko 936!!!Nemáš na DVD Muzikálovou střední 1???Sice se neznáme,ale chtěla bych tě poprosit...jestli jí máš,tak jestli by jsi mi jí nevypálila a neposlala???...byla bych moc šťastná,protože Zac je fakt sladkej a božskej...prosím ozvi se mi na e-mail... witle@seznam.cz prosim Pája -
-
Re: Re: High school musical 2
Ahojky, no já mám 1, ale je to jen nahraný z televize na dvd. -
-
Re: Re: Re: High school musical 2
jéé já to ci takyyy... -
-
Zac
Ahoj Zac je moc krasnej!!!! Miluju ho!! *14* -
-
Re: Zac
to samozrejmne nemyslim na petuliiinku *1*
-
-
-
-
taky bych to brala....je fakt sladooučkej Zac...fakt...já ho někde potkat tak jsem nejštastnějwíš člowěk na swětě... *14*
-
-
Ahojky,kdes to dvd sehnala,prosiiim napis.Shanim i jednicku. *4* -
a nemohla bys sem napsat kdes to sehnala pls -
-
Ahoj, no vypálil mi to můj kamarád, z nějákýho programu avi. Je to bez titulků, ale to vůbec neva. Je to fakt super filmík *3*
-
-
Nevíte kde seženu high school musical 2???
-
-
Happy Birthday
Happy Birthday Zac Efron.You are the best ator in the world.Love you *14* -
To je doopravdy dokonalej hezounek. Ty jeho nádherný modrý oči a ty jeho rty. No a ještě k tomu má talent. Perfektní. V každým filmu září jako hvězda. Moje nej filmy: 17 Again. The Lucky One, Neighbors, The Awkward Moment, HSM. *14*
-
-
Ještě jsem zapomněla napsat film smrt a život Charlieho St. Clouda. Jak jsem mohla zapomenout. A taky jsem už viděla film Dirty Grandpa a je to fakt crazy a je tam na co koukat rozhodně doporučuju.
-
-
HSM 4
Tak teď jsem zmatená. Psala jsem, že jsem četla, že se neví jestli Zac bude ve 4 High school musical. Ale teď jsem na youtube.com našla video, na kterém je trailer k High school musical 4 a hraje tam Zac i Van, tak nevím. Každopádně ho sem přidám *3* -
zac
ON je prostě k sežrání!!!!!!!Hele chodí pořád s tou Vanessou?...ta kráva nafotila pěkně lechtivý fotky! -
-
Re: zac
hej stale s nou chodi. *5*
-
-
ZAC A MEGAM
Náhodou by jim to docela klapalo.Ale Zac ze kvůli tomu zachoval k Vanesce ošklivě. *13* -
Taky vám připadá že po tom co se skončilo natáčení High School Musical tak se všichni strašně změnily je to divný tím jak se spolu nevídají tak se rozdělily jako u Pomády ale tohle je asi horší rozdělení.
-
-
Třeba se výdaj, my tam nejsme..;)
*3*
-
-
Nový fotky
Tak jsem zas přidala nějáký fotky. Jsou z High school musical 2, Teen choice Awards, American Idol, z různých akcí *3* -
není!
zac efron urco neni gej.a kdo si to mysli tak sou fakt blby.zac je ten nej kluk.je upa dokonalej -
-
Re: není!
ZE JO JA SI TO TAKY MYSLIM JE PROSTE BOZSKEJ *14*
-