-
Začek
Zac je mocinky pěknej!!!ale někomu se líbit nemusí a je to jeho názor!tak mu ho neberte!víte co by to bylo kdyby měl každej na světě stejnej názor?!Jinak je to ten nej klučina na světě!!! *14* -
Zac
Zac Efron je upa nej kluk-az teda na vyjimky....ale jelikoz se s nim v zivote nemuzu setkat venuju se nekomu jinymu-vid Martínku... *14* *14* *14* *14* -ale zac je a vzdycky bude nedosazitelna jednicka *4* -
-
Re: Zac
tak to seš docela bitch když klidně před svým klukem řekneš že je někdo jinej nedosažitelná jednička...sice nedosažitelná, ale bejt tim klukem tak tě nakopu někam *5* ale jinak Zac je jelito, nevěřte všemu co je ve filmech...teď fakt..byl sem na dovči a když sem viděl tohohle kluka hrát na pláži fotbal tak tam chodil spíš jen proto aby se líp opálil *9* většina z vás mi nedá za pravdu, ale i slavní mají mezery... *1* *8* *3*
-
-
chtělo by to opravit
Zdar hej jestli ste si toho nevšimli tak v té Zacové fotogalerii na té sedmé stránce druhá fotka nahoře není Zac ale jinak on je fakt k sežrání ale s Vanessou jim to přeju strašně moooooooooooooooooooc *14* *14* *14* -
Nice
Je upe božíí...nechápu co všichni k němu mate ...je to skvělý herec a je krásný!!! *14* -
-
nový filmík
tet jsem koukala na jeho nový film.Znovu 17..je tam krásnej,zahrál to fenomenálně a příběh je taky super.Doporučuji!!!! *8* -
Re: Nice
Ju!!!!!je k sežrani!! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Nice
Jj.. *4* *4*
-
-
-
pravé jméno
holky vy tu furt o něm píšete jako o Zacovi Efronu ale kolik z vás ví jak se jmenuje celým jménem he? *5* -
-
Re: pravé jméno
hlavne ze ses tak chytra! *13* *16* *5* -
-
Re: Re: pravé jméno
bych chtěla vidět tebe jak moc seš chytrá..blbko -
-
Re: Re: Re: pravé jméno
tak za 1.chytrý jsem to máš pravdu a za 2.viděly jste už někdy holku s přeztdívkou jurak?
-
-
-
-
..
Je k sežrání ♥ -
nesmí spadnout pod 10. místo
hele nesmíme nechat zaca spadnout pod 10 místo *13* -
Ashley
Četla jsem v jednom čásáku že prej Ashley chtěla Zaca!! Je to pravda moc se mi tomu nechce věřit!!! -
High school musical 2
Tak jsem se na to mrkla a musím říct, že je to fakt boží. Zacovi to tam děsně sekne *14* -
Je vážně supeer nejvíc se mě líbil v Muzikálu ze střední *4* *4*