-
Co se vzhledu týče
Já teda proti němu nic nemám tak se na mě Nezlobte,ale příde mi že na to jak po něm všichni šílijou zas tak moc nedokázal měl jenom štěstí že se muzikál ze střední tak proslavil a sním i Zac.Myslím si že jsou i lepší heri.Ale abych jenom nehledala to špatný co se vzhledu týče tak celkem dobrý to se musí nechat. *4*
Nevým ale takovej Heath Ledger(je i v top 10)dokázal víc a je i hezčí.(sorry že tady propaguju ostatní a fakt se na mě nezlobte). *3* -
ahoj
-
coolzefron.blog
Prosím koukně te se na můj blog (www.coolzefron.blog.cz) a na pište co bste chtěli přidat zatím tam toho moc není a budu přidávat tak se prosí koukněte *4* -
hairspray
zdarek.Chtela jsem se zeptat uz jste nekdo videl hairspray?Jestli jo jaky to je predem dekuji za odpoved *3* -
-
Re: hairspray
Čauky *4* já už jsem Hairspray viděla a moc se mi to líbilo, jsou tam hezký písničky a hlavně je tam Zac *14* no prostě úžas, můžu jenom doporučit -
Re: hairspray
Ahoj, sice jsem Hairspray neviděla, ale sháním ho, nevíte jak ho sehnat? *3* -
-
Re: Re: hairspray
Hairspray jsem viděla ve videopůjčovně a obchodě s DVD. -
-
Re: Re: Re: hairspray
Moc, moc děkuju za odpověď *1*
-
-
-
-
fuj
holky jak se vam muze libit tahle parodie,vzdyt vipada jako stepni koza ,mely by ste uz konecne zacit koukat po normalnich klucich ,predem rikam nezavidim *3* -
-
Re: fuj
Každýmu se líbí někdo jinej ne? My ti nebereme tvoje oblíbence, tak ty neber nám ty naše. *3* -
Re: fuj
uplně normálně je prostě krásneJ!!
-
-
Zac
Zac je prostě N8DHERNEJ!!!!!!!!!! -
-
Re: Zac
NÁDHERNEJ!!!! *14*
-
-
?
zdá se mi nesympatický... -
Fujky...
Tak tenhle ''slaďoušek,hezounek,úžasnej kluk''a já nevím co ještě,se mi prostě nelíbí.Ale to je jen můj subjektivní názor.Chápu,že holčičkám se líbí,já dřív taky byla posedla těmito typy....Stejně si za pár let řeknete''bože,tohle se mi líbilo?No blééé''xD....Ne,vážně....To říkám z vlastní zkušenosti....xD....Nebudu tu na něj nadávat,že je to čurák,kokot,idiot,dement,imbecil a já nevím bůhví co ještě...I když si to možná myslím...xD....Ale mě by se taky nelíbilo,kdyby mi někdo nadával na moji platonickou lásku....x)....Mějte se....Pápec.... -
-
Re: Fujky...
Hele já s tebou úplně souhlasim! Já sice jsem náctiletá a jsem posledlá Ztracenýma *1* , ale tenhle se mi prostě vůbec nelíbí! Přijde mi takovej divnej, vůbec to nejni můj tip! *13* A nejni mi prostě ani sympatickej *9* ale to je jen můj názor! *1* -
Tak jako, já už nejsem náctiletá a taky se mi líbí, proč ne. Je to hezkej kluk. A moc sympatickej a inteligentní. Na to jak je mladej, tak už toho má docela dost za sebou(myslím ve filmech) Já bych si teda dala říct hned -
jj přesně *1*
-
-
Zac je nejlepší
Zac Efron je opravdu moc a moc hezkej.Nikdo říká,že je buzík a takový podobný hnusy,ale to není pravda ty lidi co to o něm říkají mu děsně závidí,jak slávu tak i to,že holky po něm jedou.A holky,kterým se Zac Efron nelíbí tak jsou taky divný.Dyt on je úplně sexy.NA ZACA NIKDO NEMÁ ON JE FAKT DOBREJ A JEŠTĚ VÍC NEŽ TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Já po něm taky šílím a miluji ho taky moc moc a nevadí mi,že ho všichni pomlouvají.Katka K. *4* Jsem z něj jak v nebi -
-
Re: Zac je nejlepší
Já proti Zacovi nic nemám, mně osobně se líbí. Ale říkat, že na něj nikdo nemá, je trochu nadsazené. A to samé platí o tom, že komu se nelíbí, tak je divný. Každý má jiný názor a tak to má být, neříkám, aby ho tu někdo sprostě pomlouval, ale kdyby se každému líbilo to samé a ten samý herec, herečka atd., tak by to bylo divný, ne? Každý má jiný názor a jiný vkus. A tvrzení, že ho někdo miluje je taky nadsazené. Nikdo ho tu nezná.
-
-
???
hele nevite nekdo jak je to ted mezi zacem a vanessou?nekde jsem totiz cetla ze se s ni zac rozesel k vuli nejakejm fotkam...ale zase jsem i cetla ze spolu chteji dite...fakt nevim cemu mam verit *7* -
-
Re: ???
Oni jdou pořád spolu a mají se brát ale datum ještě nemají a ani ho ne prozradí:-)
-