-
jej dokonalost
jak ste psali že je buzík,teplouš a nwm co všechno tak se pletete on je nejvíc krásnej
má hrozně fanynek
je úlně boží
no prostě kluk snů -
-
Re: jej dokonalost
Jestli má jen takové fanynky jako jsi Ty, tak to jej vážně lituju. *9* -
-
Re: Re: jej dokonalost
Po Tobě tolik holek netouží, co? No to máš smůlu. -
-
Re: Re: Re: jej dokonalost
Stačí mi, že po mě toužíš Ty. *5* -
-
Re: Re: Re: Re: jej dokonalost
To máš teda recht.
-
-
-
-
-
Je NeJlEpŠí..
on je tak hezkej.. -
mě se líbi zac
mě se moc líbi zac i z vanessou jak bili u moře a v las angeles -
-
Re: mě se líbi zac
ahoj mas pravdu ale ja ho videla na vlastni oči tata odjel do ciziny na neakou praci.A ja jsem sla do parku(s tetinym pejskem) a on tam sedel na lavičce a telefonoval *1* je klaaasnnyyy az na to ze jsem se na neho divala a pustila voditko od retrivra a on letel na lavičku kde sedel on *16* trapas.... *9* *9* on se na me tak sladce podival a pohladil pejska a rekl anglicky že je moc pěkný.ja jsem mmu rekla ze dekuju a ze jsem jeho fanynka a ze je v HSM1-2-3)super a on se mo podepsal na kšiltovku *8* *8* *14* *14* *14* je uzasny to byla fajne na hoda
-
-
=¨)
Vy už ste videli jeho brachu a kde?? -
-
zac
podivejte se na myspace.com a tam uvidit vice fotek a jeho brachu k tomu a 2 je fakt užasna a mam jejich pisničky stahli jestli taky si je chcete stahnout tak dete na www.mp3nadruhou.cz a tam si date mp3 a do vyhledavače date musical a tam si je stahnete klepnete na to uložit a stahuje se tak čau *4*
-
-
zac efron
je super muluju *14* a sem na youtube na the kisser zac efron s nim nnn -
Můj názor xD
J8 bych řekla to tak *1* Je hezkej, ale žít bych s ním nechtěla *1* není nej ale je dobrej no.....to je můj názor -
můj názor
nesnášim ho *16* *16* *16* *16* -
-
Re: můj názor
to je cool nazor lol *7* souhlasiim
-
-
Ve filmografii chybí Kalifornské Léto/Summerland!...:)
-
Happy birthday Zac Efron
I ♥ you :-* -
ähoj)
hele tady někdo psal že napsal Zacovi o fotku a on se tam i podepsal.Nevíte tu stránku?Já bys tam ráda mrkla.Plosím..... *9* *9* *9* -
-
Re: ähoj)
Hele ahojky nevím jestli si už sehnala tu Zacovu adresu ale tady jednu mám:
Zac Efron
P.O. Box 960
Avila Beach
CA 93424
USA
-