-
Premiera
Dneska byla premiera HSM3 a já tam nebyla mocinky moc mě to mrzí, protože jsem se na to tak těšila!! Ach jo!!! -
film
Ahojky! Nemáte někdo na DVD HSM 1 s českým dabingem nebo titulkama, já ho mám ale nejde mi spustit. Pošlete mi ho prosím někdo. Díky moc. A nemá ještě někdo titulky k HSM 2? Díky -
tak to napiste
kdyz chcete zmenit tu fotku(i ja) tak to napiste tomu hlavnimu kakadu.ja uz to minule psala.proste jenom pls napiste at vymeni fotku -
TWITTER
Ahojky!Já znam twitter Zaca!A je pravej protože tam má fotku kde drží v ruce blok a na něm je napsanej ta jeho přezdívka a i podpis!!:) Je tam jako:the_zac_efron Já sem si ho rozhodně přidala!!:) *14* *14* -
jde to
jo jde to kazda holka skace po takovi hesky kluki no jako ze by sem mi jako nelibil alo to jo libi sem mi ale co videla sem ho jednou a to mi stacilo pac sem byla hotova ze sem ho videla tak sem ani tejden nespala ale co tak ahojda cest a mnejte se tu ja padim papa lucinka pucinka *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *8* *8* *8* *8* *13* *13* *13* *4* *4* -
a když má těsný džíny tak mu to náhodou mrtě sluší!!... *3* tak nwm co vám nebo tobě je???...
-
sladkej
zac je sladkej a roztomile klucina-siuhlasite? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
zac efron
ma rad nekdo jeste zaca efrona??? *14* *14* *14* -
-
Re: zac efron
Já ho miluju je to muj milášek já kdybych ho potkala tak snad omdlím!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* je to ten nejkrásnější kluk na světě!!!!!!!!chtěla bych s nim chodit kdyby to tak jen šlo!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* !!!!!!!!kdybych vážně potkala tak to nevydržim a normálně mu dám pusu!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
mas bravdu je upe bozi *14* *14* -
Ne
-
-
Jeto prima kluk
Zac je talentovany taky bych ho chtěl vidět kdyby přijel do česka tak bych byl rad ze mu vidim primo do oci v americe sou lepsi devcata nez v cesku sou tu same hovada chodil sem na jednu skolu ale ta bila cela hnusna ze sem rad ze sem zni pric normalne sem prisel do tridy a holka si vifotografovala jednoho nahiho buzika jmenem Filip az budu velky budu mit tak 18 19 let zdrhnu do ameriky mam toho tady us vazne dost vazne tomu zacovy zavidim ato ho jeste svadej na internetu kurvy ja si ze zaca nedelam zadnou srandu jato mislim vazne prejumu hodne zdravy a aby byl spokojeny......Arnold -
-
Souhlasím s tebou.. Ale co ty hrubky? :DD
-
-
no co???
holki copak tady v 19:46 do 21:00 neni *7* *7*