-
v bravu..
i kdyz bravo nectu tak sem se podivala na clanek o zacovi a megan fox...ta svina ho chce *15* no vanessa by s tim mela neco udelat *1* -
-
Re: v bravu..
no to teda netusim proc ho chce...ona ma na vic nez na takovyho hosicka nezkusenyho, kazdopadne budu radsi fandit ji nez ty vanesse...vypada trosku debilne tak bych se nedivila kdyby jim jeste poprala stesti... -
Re: v bravu..
právěže ať stím nic nedělá...ona si zaslouží hezčího borca než je ten prasečí rypák *9* -
-
Re: Re: v bravu..
však ,ať si dají švédskou 3 a bylo by to vyřešené *3*
-
-
-
ZaCC!!
*1* jj přesně v tý operaci byl kvuli tomu slepému střevu....a mě to taky nevadí že se maluje kdo se v dnešní době nemaluje že? *1* -
-
Re: ZaCC!!
jestli je nápis na budově "Gynaecology NY" značka pro centrum pro operaci slepého střeva *15* To je gynda,z tama by přece nešli po operaci břicha -
-
Re: Re: ZaCC!!
*7* no tak to asi ne no .....no tak to je jasný zac bude tatkou *1* *9* -
-
Re: Re: Re: ZaCC!!
Tak to my řekněte, kde jste našli tu fotku jak vychází z té nemocnice, pořád nemohu uvěřit, že je Van opravdu v tom! -
-
Re: Re: Re: Re: ZaCC!!
Je to na IMDB *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ZaCC!!
Díky a nemohla by jsi mi napsat přesněji tu adresu?pls Já tam tu fotku nemůžu najít *9*
-
-
-
-
-
-
Titulky
Achojky! Nemáte někdo titulky k High School Musical 2? Nebo nevíte, kde se dají stáhnout. Napište mi nebo pošlete mi je na e-mail. Díky *1* -
-
Re: Titulky
ahoj prosim ty mas tie titulky uz na HSM2 ak hej prosim moc na mail mi ich posli budem velmi vdacny emai BAD_BOY10@pokec.sk -
Re: Titulky
já taky sháním titulky i k 1 i 2, kdo máte pls na mail, na netu jsem našla pouze slovenské!!! *9* -
-
Re: Re: Titulky
tie slovenské titulky čo si našla,boli k HSM 2?ak hej napíš sem prosím ťa odkaz *4*
-
-
-
Missi
Jsi bezva,jsi sexy,vypadáš mile *14* *14* *14* *14* ,chci tě *5* -
HSM3
Tak se možná dočkáme HSM3. Četla jsem to na jedné americké stránce. Pokud se mu bude líbit závěrečné znění scénaře, tak do toho půjde, takže doufejme, že to všechno klapne. *7* -
ps
ps: nauč se psát spisovně...blabla -
super
on je super herec mam ho rad proste idol :) -
Som do teba strašne zamilovaný
-
...
Prosim vas co je tohle za osobnost?????Vypada jak reklama na med... *1* On někde hrál? *7* *15* -
-
Re: ...
Ale hodně sladká reklama na med!! *14* *14* *14*
-
-
http://marisinamoda.blog.cz/ *14* KOUKNĚTE!