Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všemi obletovaný...atdatdatd

Tak to je něco, Vy ste do něj fakt blázni???
    Tak to nechápu, vzhledově se mi nelíbí, ale nic proti němu nemám.
  • Forum

jen tak mimochodem. nevidim duvod, proc posilat pryc lidi, ktery nesouhlasi s nazorem jineho. tohle neni fanklub ale diskuzni FORUM. tzn, ze se tu jak chvali, tak kritizuje a to ze neumite prijmout nazor nebo kritiku nekoho jineho je vas problem.... *3* *3* *3*
  • hezky

ahojky je hezkej ! a ma hezke obrazky *4* *4* *4*
  • nnn

je nádherný viděla jsem ho jen dvakrát ale stačilo to aby jsem se zamilovala
  • myslím, že si to tady nepřečetl holky :))

A *zřejmě* ani neumí česky *15*
    ale až s ním budu zanedlouho chodit, tak ho začnu učit češtinu a třeba vám pak i odpoví *1* *2*
  • hanka2341995

Zac

Je fakt boží!! Ať si kdo chce říká co chce pro mě to prostě zůstane suprovej kluk za kterýho ho mám já!!
  • smolovakaterina

Miluju Zaca

já Zaca miluju mám doma snad milion plakátů a fotek časopisů se Zacem je prostě úžasnej !!!! *14*
    • Re: Miluju Zaca

Ahoj jsme na tom stejně já taky miluju zaca *14* *14* *14* *14* *14*
  • hobelka

pro vsechny

takze muj nazor je takovej ze jestly ho nemate rady tek sem nelezte a nepiste o nem takovy kraviny a kdyz o nem neco chcete psat tak si nejdriv o nem neco prectete aby ste se zbytecne neztrapnovaly nikdo vas tunechce *13*
    • Re: pro vsechny

mas naprostou pravdu kdyz mu nefandi tak at nepisou. ja jako girmorova holka tvrdim ze mas pravdu *4*
  • pisou o nem ze je to nejsladsi kluk

Zac Efrom podle bravo girl NEJSLADSI KLUK ROKU 2007 *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    • Re: pisou o nem ze je to nejsladsi kluk

No taky ze jo je nejsladsi kluk :)))))))
    • Re: pisou o nem ze je to nejsladsi kluk

tak v tom případě jsem já Miss World 2008 *15*
  • I'll write again someday yeah I bohemia here and not very good in English but I know this Zaku eight and a half years of the twentieth Congratulations to the fifth birthday Happy brzdej zak *3* jan štverák

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit