-
Všemi obletovaný...atdatdatd
Tak to je něco, Vy ste do něj fakt blázni???
Tak to nechápu, vzhledově se mi nelíbí, ale nic proti němu nemám. -
Forum
jen tak mimochodem. nevidim duvod, proc posilat pryc lidi, ktery nesouhlasi s nazorem jineho. tohle neni fanklub ale diskuzni FORUM. tzn, ze se tu jak chvali, tak kritizuje a to ze neumite prijmout nazor nebo kritiku nekoho jineho je vas problem.... *3* *3* *3* -
hezky
ahojky je hezkej ! a ma hezke obrazky *4* *4* *4* -
nnn
je nádherný viděla jsem ho jen dvakrát ale stačilo to aby jsem se zamilovala -
myslím, že si to tady nepřečetl holky :))
A *zřejmě* ani neumí česky *15*
ale až s ním budu zanedlouho chodit, tak ho začnu učit češtinu a třeba vám pak i odpoví *1* *2* -
Zac
Je fakt boží!! Ať si kdo chce říká co chce pro mě to prostě zůstane suprovej kluk za kterýho ho mám já!! -
Miluju Zaca
já Zaca miluju mám doma snad milion plakátů a fotek časopisů se Zacem je prostě úžasnej !!!! *14* -
-
Re: Miluju Zaca
Ahoj jsme na tom stejně já taky miluju zaca *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
pro vsechny
takze muj nazor je takovej ze jestly ho nemate rady tek sem nelezte a nepiste o nem takovy kraviny a kdyz o nem neco chcete psat tak si nejdriv o nem neco prectete aby ste se zbytecne neztrapnovaly nikdo vas tunechce *13* -
-
Re: pro vsechny
mas naprostou pravdu kdyz mu nefandi tak at nepisou. ja jako girmorova holka tvrdim ze mas pravdu *4*
-
-
pisou o nem ze je to nejsladsi kluk
Zac Efrom podle bravo girl NEJSLADSI KLUK ROKU 2007 *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: pisou o nem ze je to nejsladsi kluk
No taky ze jo je nejsladsi kluk :))))))) -
Re: pisou o nem ze je to nejsladsi kluk
tak v tom případě jsem já Miss World 2008 *15*
-
-
I'll write again someday yeah I bohemia here and not very good in English but I know this Zaku eight and a half years of the twentieth Congratulations to the fifth birthday Happy brzdej zak *3* jan štverák