-
filmíík Muzikál...
Achooyda holčiny....TAk dneska jsem se díwala na ten Muzikál ze střední...JE to fakt nádherneey filmík,ale ještě nádherněyší ZAC...je fakt božskey *14* *14* Newíte jesi se to dá sehnat na DVD nebo teprwa bude? dííkes za odpowěd...dyštak mi ji pošlete na můy meilíík...kujíík mooc a zdrawim wšechnyy fanoušky ZACA *4* *3* -
Zac *Ewa
hej lidi co se deje ??? co dela Zac tak dole je 1000 krat lepsi nez Ewa tak co tak dole ???? Zac je zlato i kdyz ho nekdo nema rad tak je porad lepsi nez Ewa *15* -
Herci z HSM v ČR
Chcete, aby byli herci z High school musical i v čechách? Máte šanci, zapiště se do této petice http://zefron.blog.cz/0804/petice Příští rok mají mít herci z HSM turné po Evropě, ale na naši zemi zapomněli, ukažme jim společně, že i zde mají spoustu fanoušků. Zapiště se. -
-
Re: Herci z HSM v ČR
ja se tam teda mrknu jo,
-
-
H.M.
Koukáte někdo na Hannah Montana? Nevíte v jakém díle tam je High school musical? Plese odpovězte -
titulky
Ahoj, sháním titulky k 1 i 2...prosím kdo máte, tak mi je pls pošlete na mail: Barbucha.C@seznam.cz
kuju moooc *14* -
Narozky!!!
Hodně štěstíííííííííííííí íííčka!!! a ZDRAVÍ !!! *14* *14* -
To je mazec
Já Vám něco povím. Člověk se nikde nepobaví tak jako na fórech idolů pro náctileté....To jsou hlášky to svět neviděl. *1* -
:-*
Miluju ho!! on je proste dokonalej... staci mi se kouknout na jeho plakat a hned mam lepsi naladu!! on je proste nejlepsi nejkrasnejsi nejuzasnejsi kluk na tyhle planete!! umi hrat zpivat tancovat porste vsechno... si dokonalej a ja doufam ze konecne najdu kluka kterej bude aspon tak hodnej jako ty.. :-* *14* *14* *1* *4* *3* -
:D
to je kruty co se tu pise *15* myslim ze se tu travite az moc casu ja teda vubec nemam rad zaca efrona ale nemam potrebu tu psat co si o nem myslim ale rad podporim anti fanfklub! -
-
Re: :D
když honemáš rád tak sem nelez a nepiš že o něm nepořebuješ psát když podpoříš anti fanklub -
-
:D
nooooo... ja nevim co si mam myslet :D moc jako neverim, ze by se s nim nekdo znal jako, ale jako jasný, že to fakt muze bejt pravda... =D eeee... prej potreboval dublera na jeho pisnicky... fakt nevim co bych si o nem mela myslet :D *7*
-
-
-
nové fotky
Tak jsem přidala zas nějáké fotky. Jestli chcete vidět alspoň úseky z High school musical 2 nebo jen Zaca tak na stránce www.youtube.com je toho dost do Search zadejte co chcete.