Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já ho prostě zbožňuju *14* *14*
  • zdar teplouši tya na ženský jednině ve snu zasranej zbohatlíku
  • kikinka.panda

lala

ahoj kdo ví něco více o zaciu tak ať mi písne na icq 374932628 nebo na skype magdalenka.magdalenka99 nabo na vzkazy...díky pypy *14* *3*
  • Tohle jestli je budoucnost filmu, tak se jdu od hruzy obesit a filmovymu prumyslu preju UPRIMNOU SOUSTRAST.
    Ps Jdu blejt, kdyz vidim tenhle xicht
    • Ne to není budoucnost, to už je minulost, protože on už moc nehraje, já myslím, že už to nikam nedotáhne
  • žádnej čurák

Je to good borec nikdo ho neznáte osobně tak mlčte vás taky nikdo neposuzuje podle prvního dojmu.....kluci mu jen závidí že můře mít skoro každou *13* *9* *16*
  • Zac

Hezčího kluka neznám *14* *14*
    • Re: Zac

Je fakt krašnyyyy!!! *3*
  • ro ro ro

me se zac nelibi je takovej vul................ *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* .vanessa je omnoho lepsi nes zac *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    • Re: ro ro ro

no zac je skvělej a hloupej *1*
      je hezkej a šerednej *1*
      je na holky a je na kluci *1*
      není vul a je vul *1*
      Lidi nehádejme se kvuli Zacoj stejne ho nikdo znas mit nebude a jeho ty naše nadávky nezajímaj *3*
    • Re: ro ro ro

Zac není vůl, je to takový slaďoušek. Všichni ho žerou. Ale máš pravdu, Vanessa je lepší, ale s těmi nahými fotkami na webu... No nevím.
  • ducker

Zac

Zac je podle mě nejhezčí kluk na světě. *14* Je mi jedno až si říká někdo co chce mě se prostě líbí. *1* Jo a mám dotas neví někdo jestli náhodou nehraje Vanessa v reklamě ne nějaký krém jo a ta reklama je na Primě.Kukně te se prosím. *3*
  • not register

Hi you. How are you. *3*
  • ANTIFAN

jako nachapu proc ho tady urážíš tohle je stranka jeho fanynek každej ma sice pravo vyslovit svuj nazor já tady taky nejsem zrovna jeho fanynka číslo 1 ale tohle prostě stranka jeho fanynek tak ho tady neuražej
    • ivetka936

Re: ANTIFAN

Tyhle lidi totiž nemají nic lepšího na práci a tak všude možně vopruzujou, aby zabili čas.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit