-
Wow
zac je supéééééééééééééér *8* *7* *7* hrozně ho milujeme s kámoškou *1* *3* *15* *4* *4* -
...........
zdravim vsechny fandy i odpurce tohodle hezounka...takze muj nazor...Zac je jeden z řady idolů.kterýho "milujou" desítky tisíc holek ve věku 9-14(ve exremnich pripadech i vic)let...jako dobre,je hezkej,spis takovej "roztomilouckej cumacek" znamej ze 2 filmu a z titulek a posterů casaku typu Bravo,Top divky apod..dejme tomu ze se Vam libi nebo tak..ale nechapu komenty typu "miluju ho" nebp "je jen muj" apod..nevim no...omlouvam se tem kterych sem se timto dotkla... -
-
Re: ...........
Já s Tebou taky souhlasím. Mě je teda o trochu víc, takže teda taky patřím do těch extrémních skupin, asi teda víc, než extrémních *1* Ale taky nechápu, jak některý holky můžou furt psát, že ho milujou, nebo že ho mají doma a je jen jejich *7* -
Re: ...........
Určitě s tebou v něčem souhlasím, mě je sice 15(takže patřím do extrémních skupin). Máš pravdu že něco je opravdu přehnaný, ale on je teď pro nás "pan dokonalý", tak nám to prosím nekaž......Díky *4*
-
-
zac
nic proti ale mě řijde že je GAY *8* -
Zaskočení
Že bych vás zaskočila když už o něm nic nepíšete.Neříkejte nikdo neslilěš nějaký drb nebo něco no tak nic.Tak se mějte. *1* Jo a nemá někdo alespoň jeho nějaké nové FOTKY?Jestli ano tak je tam dejte proím. *4* -
wow
hééééj no náááádheraaaa...bych ho chtěla mít domaaa...je božííííí..myslim, že asi nejsem sama coo?:D:D *15* -
OMG
Oh my God, co na něm všichni vidíte??? *7* Ať dělám co dělám, nejsem schopná na něm ani vzhledově najít jedinou dobrou věc. Zajímalo by mě, jestli by po něm štěknul pes, kdyby neměl to nehorázné štěstí (v jeho případě i zázračné) a neproslavil se v Muzikálu ze střední. -
-
Re: OMG
Oh my God!!! Zac is super!!! He is my lover!! I love him!!! And You quiet everybody!!!!! *8* with love Your Vanessa Anne Hudgens *14* -
-
Re: Re: OMG
Hm, dobrý, ještě by to chtělo se tu anglinu fakt naučit, co?
-
-
Si divna
si normalni asi blbe vidis!!!!!kdybis se na nej poradne koukla tak uvidis ze je krasnej!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* *8* *8* *8* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: Si divna
Nojo.. máš pravdu... Musela by se hodně.. pořádně kouknout, páč na něm nić není. Vlasy má jak kdyby je stříhali podle hrnca.. tvář jak balón, na kterej spadlo kladivo... Lidi já nevím, ale když obdivujete pitta, v pohodě, ten opravdu má ksicht jak z pohádky.. ale toto... Nebo třeba eddieho murphyho.. tak jo.. neřeknu nic.. ale takovýho hnusáka.. lidi, pořidtě si brýle! -
-
Re: Re: Si divna
Brad Pitt je ve srovnání se Zace Efronem jako velký hovno(Myslím Brada=-))Tak si vylíž!!!
-
-
-
-
Hlasujte pro Zaca
Ahojte pls hlasujte pro Zaca dnes končí soutěž tak pls hlasněte:http://papirek256.blog.cz /0908/nejkrasnejsi-zpevak-herec-1-k olo
předem dík ;-) -
peníze
Chtěli byste si VYDĚLAT peníze?
Zkuste tohle - já tam jsem :)
http://www.ermail.cz/link/jNC TXcaXYNAJTYTjajV2NAleAJ7jY7V7 -
zac
cau zacu jsi zkveli mam te moc rada hlavne v muzikalu high school musical.a vannesa je taky zkvela.bara -
jen tak
Ja si myslim ze je Zac Efron taky hezky ale ja se musim priznat ze sem ho taky predtim zrala ale ted zase mam rada Jonas Brothers ale neberte si to spatne ja jen tak. proste sem to nekam potrebovala napsat tak to nemyslim spatne *3* *1* *3* *4* *15*