-
guns n roses
souhlasim s bloominkou a karolinou *1* *15* -
Chápete to????
Ahoj, proč si myslíte, že bychom neměli být pravda? Samozřejmě, že chcete dělat si legraci z tebe, prostě není schopen odpovědět na všechny zprávy a dopisy. Omlouvám se, pokud si je vzal. Hezký den Zac
to my napsal zac ale v angličtině tohle je překlad *9* -
-
Re: Chápete to????
jasne urcite to napsal zrovna tobe!!! *15* *5* -
-
Zac je sexy
Zac je nejlepšííííííííííííí
-
-
to jako mělo být-že bycom neměli mít pravdu nebo že by to neměly být pravda *7* -
-
Re: Re: Chápete to????
bychom -
-
Re: Re: Re: Chápete to????
nemělo být pravda-taky mi to ta písmenka pořád přeťukává -
-
Re: Re: Re: Re: Chápete to????
jí-pořád mi vypadávají písmena-to je hrůza
-
-
-
-
Vůbec,nedává to smysl ...!
-
-
♥
Náhodou je docela dobreej..a docela fešnej :P *7* -
Pro zaca
ahoj zacu jak se mas? Zacu milujute doopravdy jestli si myslíš že te vyuzivam tak to neni pravda -
zachary efron
Miluju ho, zbožňuju ho... *14* Má smysl pro humor a přirozený šarm... A k tomu ten překrásný úsměv...WOW... Tk bych ho chtěla aspoň jednou vidět...Chtěla bych si s ním aspoň na chvíli popovídat a koukat mu do jeho nádherných modrých očí... I LOVE YOU, ZAC... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: zachary efron
ty mas teda pravdu ZAC JA BOZI NEJ KLUK NA SVETE MILUJU TE ZACU MILUJU *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: zachary efron
Asi tak no *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
suoer
zack je va¨zne sexy a pise se scenar pro hsm4 uz se tesim na hsm3 -
_Saruska_-
hey lidi je pravda ze ma Zac rakovinu ? -
-
Re: _Saruska_-
ses pomátla nebo co ?
-
-
:D:D
hele uznavam ze je fag blbost sem psat vzkazy zacovi :D:D to by nenapadlo ani me psat na cesky stranky vzkazy efronovi a jeste k tomu ne anglicky... ale zas je blbost psat sem jak je hnusnej a tak.. za prvi to neni pravda (je bozi) .. a za druhy stejne kecate pac kdyby se vam nelibil tak nelezete na jeho profil.. !! *13* *9* *1* -
chad michael murray
Koukně te se na (had michael murray)e stokrát hezčí než zac efron koukně te se najeho fotky fakt!!! *3* -
Zac Efron
Zac umí anlicky asi 3 slova a to ahoj,dobrý večer a večírek. -
-
Re: Zac Efron
A Jak si myslíš že mluví ty káčo!! -
Re: Zac Efron
já umím anglicky a co si tu o mě píšete takové blbosti! zac efron
moje celé jméno:zachary david alexander efron *3* -
-
Re: Re: Zac Efron
I love you! *14*
-