Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • HSM2

Ahojky všem, takže všem fandům HSM a Zaca mám pro vás dobrou zprávu.Dozvěděla jsem se, že High school musical 2 bude už letos na podzim na nově. Takže se máme na co těšit *3*
    • Re: HSM2

Jako je to super, ale nezdá se mi to, když byla teď někdy premiéra a nova má dycky nový filmy v televizi až za dva roky...Ale nadhruhou stranu HSM byl taky rychle v telce takže nevím... *7* *1*
      • Re: Re: HSM2

Je to pravda, protože jedna holka psala do redakce nova, kdy tento skvělý film budou vysílat. Odpověděli jí, že už právě tento rok *5*
  • d

UDĚLEJTE SI TEST SVÉHO IQ!
    http://cz.iq-test.eu/#645186
  • je *12* a hotovo
  • Zac Efron

Zac Efron je ten nejkrasnejsi kluk jakyho jsem kdy videla.Chtela bych s nim byt ve dne v noci.MILUJU HO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! *14* *14* *14* *14*
  • patqa14

Zac je najsexi chlapec v nasej galaxii on je proste sexi§!!milujem ta zac *14* *14*
  • thie

Jo na Jetixu davaj HMS2 6října!!!Coz je za chvilku,nebudu cekat na Novu!
    • Re: thie

jj:) souhlasím..na Nove by to davali za hrozne dlouhio:D a tady to čověk může videt 4krat *3*
    • Re: thie

Tak já už to viděla, mně je to jedno, mám to doma na dvd. *3* *1*
      • Re: Re: thie

Ivetka936:Že mi to přepálíš?Please
        • Re: Re: Re: thie

Mám to v angličtině, ale mně to nevadí. Docela tomu rozumim. *3*
      • Re: Re: thie

Že mi to přepálíš?
  • Patqa14

Nema tady niekto HSM3 prosim odpiste *15*
  • veronika16

zac

kouknete sem... *14* http://s17.bitefight.cz/c.php?uid=3 7172
  • jeeeeee

tohle je ten nejkrasnejsi kluk co znam a v tom filmu je upe nejvice sexy *14* *14*
    • Re: jeeeeee

to si teda pis je to supera sexy kluk ja uz snim na rade byla a spala sem snim mno vis sem taky doost sexy *14*
      • Re: Re: jeeeeee

Takový keci!!!Proč si myslíte,že vám to sežereme..Kolik vám je?10.?? Asi jóó co?? *5*
      • Re: Re: jeeeeee

no to asik ne mno malo kecas vzdit je to picovina co mi tu rikas fakt lharko jedna
  • Zac Efron

Nechci si z vás ani z nikoho jinýho dělat srandu.K čemu by mi to bylo?a navíc proč?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit