-
Hi everybody !!
Hi everybody!
Can not in your language, although nothing, but I believe that you will understand.
When I was a minute off, I was looking on the Internet, where we have fans everywhere, and I decided that, for them to do at least happy that scrapping. I hope that you and I am comforted. When I had to translate some of the contributions from you, found that the circulating about me and what is not true:(. For example, that someone my own, or Vanessa ICQ. I can assure you that we really do not have ICQ, so that Who says that it is only trying to pull a tiny bit:). I hope that you all great and I hope to have you arrived Our next High school musical and you have it great joy, as well as we:) .. I slowly Good bye, I have nozzles me, or Vanessa time again We are happy to write. Keep the beautiful.
Love Zac -
-
Re: Hi everybody !!
já nevim jestli tohle opravdu napsal Zac, moc se mi to teda nezdá *7* -
-
Re: Re: Hi everybody !!
ja si to taky nemyslim to asi nepsal on jen nekdo ldo se za nej vydava a chce bejt zajimavej,psal mi i do posty ale prekladat to nekdy priste *5* *3* *8* -
-
Re: Re: Re: Hi everybody !!
Tohle nepsal Zac, sice ta angličtina toho, kdo se vydává za Zaca, je celkem dobrá, ale stále tam jsou chyby. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Hi everybody !!
PRAVDAZE TO NEPíSAL ZAC.NIEKDO SA SNAZí ZAUJAT ALE JE TO DOST TRáPNE.NEVIEM AKO TOMU MOZE NIEKDO UVERIT. *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
-
-
-
jak já?
jo, a taky jsem chtela rict, ze coby jste po nem chteli..je to hvezda, a má povinnost vypadt dobře..nebude zadnej neandrtalec..:D -
Zac
odvolavam co som napisala niekde dole:D Zac je v pohode...a ked howorim ze v pohode nemyslim tym ze po nom slintam ako vy ostatne...proste good herec a to je setko:D -
zaac
booože jak je dokonalej..jeho oči *14* *14* nejvíc prostě miluju jeho oči!! jsou tak krásný...je sladkej, krásnej dokonalej!!! *14* *14* *14* -
-
Re: zaac
to jstebou shalasim
-
-
zack efron
hej zacku jsi fakt! moc sexy chtela bych te videt na zivo protoze bydlim v česku takze mam dohne dlouho cestu jit kvam do USA tak ze se mje moc hezky a pozdravuj vanessu hudgens a miley c\yrus *14* *14* *14* *3* *1* -
Tohle fakt jestli je budoucnost filmu,tak i já se jdu od hruzy obesit a blejt.Efron je herecká hruza a katastrofa,proste howado
-
-
Ty si to co píšeš, zakomplexovanej blbe *1*
-
-
o nej blog
ahojky ldii kdo ma blog a chtel by se prihlasit do souteze o nej blog tak tady: http://twilarry.blog.cz/ mate moznost!!!...Prvni tri dostanou diplom na prani!:):)..Začínáme 24.8. a koncime 13.9.:):)..tak honem honem prihlaste se nebude te litovat!:):)...zapis se kona DOLE v komentarich!!:):) -
zac efron
ja ho miluju je boziii!!! *14* *4* -
-
Re: zac efron
mas do slova pravdu,uplne bozi *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
-
zac efron
ahoj je mi 19 let a chtela bych stebou strasne chodit!!!!!!! *14* *14* *14* *14* ano nebo ne *14* *14* *14* *14* *7* -
Jak se točila píseň Bet on it
http://www.youtube.com/watch?v=NMLo PYg6HGs -
-
Re: Jak se točila píseň Bet on it
Proč mi to vždycky tady nejde?
-