-
njn
dneska jsem četla v bravíčku že zac a vanessa se spolu rozešli ale jejich kamarádi tvrdí že se dají dohromady ale me je to vcelku jedno at si každý dělá co chce a myslím si že by nikdo nemel prožívat depky kvůli tomu že se dva cizí lidé rozcházejjí *3* -
RE :HSM 3
ale je škoda že tam nebude hrát lucas crebe l ( hak se ti píše :D) :( ale už se naa to teším *14* *3* -
-
Re: RE :HSM 3
Luca Grabel tam hrát bude, prý už má podepsanou smlouvu
-
-
.........................
Noo, on vypada nejak divne, vobec sa mi nepaci... a ani ja nie som velmi nadsena ze bude hrat v Piratoch 4, taky film sa mu nehodi. -
..
jeho filmy se mi moc nelibitreba HSM ale treba znovu 17 jo -
HSM
*7* *9* ??cože Lucas Grabeel tam nebude hrát....tak to je škoda se mi líbil taky....nemusela tam byt vannesa Hudgens...no sem četla že v 3 být nemá že místo ní tam bude nějaká nová taková blondyna......jako už fakt nevím o čem ta 3 bude když tam nebude žadná nová postava....no bude to nuda.... *9* -
-
Re: HSM
jezisi vsic
hni co hraly v jednicce a ve dvojce tam budou ja vim o cem 3 budu protoze ale to mate jedno ale mysli ze to nebude nic moc no ale to je jedno uz jsem aji slysela co tam bude za pisnicky mno ale to je jesno
-
-
Zac
I LOVE YOUU ZAC!!! *14* *3* -
Hm???
Ani se Zacem nemiloval Vanessu a jiná holka Megan Fox Jsem moc nelibíla se *9* *9* *9* *9* *9* *9* *13* *9* -
-
Re: Hm???
Moc ti ta čeština ještě nejde , tak netuším,cos tím chtěla říct. *7*
-
-
videli ste?
videli ste uz zaca jak je ostrihanej?ja jo a moc se mi to nelibi mozna kdyz si to upravi trochu no nwm.proste jeho krasny vlasy na nej nikdo nema je tak dokonalej -
-
Re: videli ste?
Tak v tom stebou na 100% souhlasím... *3* *14* -
-
Re: Re: videli ste?
J TAKY SUHLASIM *14*
-
-
-
Co vam je?
Hej co tu valíte? vsichni vi ze se rozesli pisou to vsude tak nechapu co vm je :D stejne se k sobe vrati -
PROSÍM VÁS O HLAS...děkuji
ahoj :))
PROSÍM O HLAS, JSEM DÍVKA ČÍSLO 24. NA STRÁNKÁCH inparty.cz/fotocasting/lipnik/