-
Zakoušek
Zac je nejlepší kluk na světě *14* .Je uplně nejlepší *14* . -
-
Re: Zakoušek
Máš pravdu...je..byl...a vždycky bude... *14* *14* *3* *3* *4* *4* *14* *14* *14* *14*
-
-
jeeje
je porad v poho ale užž ho tak nežeru sla sem sem kvuli kamosce abych ji neurazila ale jinak on mi nicc nerikaa neni takovejj idol spise malych namyslenych barbinkovskach holcickam dela hustyho idola ale jinakk niccc no koment *5* -
-------
je sladkej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
:)
Ahoj, nechcete do Zacovy filmografie přidat filmy "Znovu 17" a "Me and Orson Walles" ?... -
-
Re: :)
ono to přidat nejde -
-
Re: Re: :)
Jakto?!..:-O *9* -
-
Re: Re: Re: :)
nevím :-( já už to kolikrát chtěla přidat i u jinejch herců ale prostě to nejde :-(((( -
-
Re: Re: Re: Re: :)
Škoda no... *7* *9*
-
-
-
-
-
kikina
lidi myslíte si že se fakt rozešli ??? :/ !!!!!!!!!!!! *16* -
-
Re: kikina
doufám že se rozešli *1* -
-
Re: Re: kikina
sklapni taky to přeji tvojim hercům! *8*
-
-
Re: kikina
doufám že ne *9* -
-
ne nemoli se rozejít! *16* -
snad ne to už by mně fakt ranila mrtvica
*9* -
-
Re: Re: Re: kikina
no to mě taky .. doufám že to není pravda .. i když to všude píšou že to už potvrdili :/ :/ -
-
Re: Re: Re: Re: kikina
bohužel je to pravda.. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kikina
ne ne nerozešli se ... :D vanessa oficiálně oznámila na twitteru že zaca miluje a že jsou furt spolu :D :D :D jak já jsem štastná D: :D
-
-
-
-
-
-
není špatný, je to skvělej kluk
Není pravda co tu oněm píšete. Já ho znám už asi rok a musim říct, že je to spravedlivej a hodnej kluk. Sice v 1.dílu High School Musical za něj zpíval vysoké tóny někdo jiný,ale ve 2.díle zpíval vše sám. Sám mi to vyprávěl ale třeba v písničce z 1.dílu Breaking Free nazpíval výšky sám.Neni namachrovaný nebo nějak namyšlený.Když je někdo slavný neznamená to,že musí být nějak špatný.Neříkám tohle vše kvůli tomu že jsem do něj zamilovaná,ale proto,že není takový,jako si myslíte. Sice jsem s ním byla hodně když opustil Vanessu,ale to na tom nic nemění.Pořádně si přečtěte tento text a pak važte slova. -
-
Re: není špatný, je to skvělej kluk
Já nemám nic proti Záčkovi!!! Vlastně ho mám moc ráda!*14* Ale když sem někdo píše že ho zná osobně tak pěkně kecá!!! *16* to máte zapotřebí vymejšlet si kraviny *13* určitě každý jeho fanoušek by se s ním rád poznal osobně ale tyhle kecy vám nikdo nežere *16* *8* Fakt už toho nechte!!! je to trapný a děláté ze sebe debila!!! To ale nemáte zapotřebí ne??? *13* *13*
-
-
Nic moc
No Comment *10* *5* *16* -
fuj
takovy maly trapny chlapec...něco mezi slečnou a chlapcem..fuj...teším se, až ho za půl roku nebude nikdo znát a všichni,i ti, co ho teď milují, ho budou nesnášet!!! -
Zac Efron
nechci ti brát tvůj názor,ale já ho fakt znám a doopravdy není takový,jaký si myslíš.Je chytrý a nadaný což jsou skvělé vlastnosti a navíc je pohodovej a je s nim sranda.Nevím,co proti němu máš -
-
Re: Zac Efron
nechcete nekdy prijit z necim novym nez jen..ja ho znam a je super.....fakt vam to nikdo nezere *13* *13* *13* *13* *13* *13*
-
-
Zac
Zac je nej!!