Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • adela13

ou..

Znáte někoho dokonalejšího než je on? Doufám že je uvnitř takový jako napovrchu..:-) *14*
  • narozky

Řekla bych že dřív mu to víc slušelo,ale herec je dobrej...Jinak všechno nejlepší k narozkám
  • hanka2341995

Tapeta

Nevíte někdo jak secdělaj tapety??
    • Re: Tapeta

viber si tapetu a velikost a stahuj
  • makusa

Bobík

já ho upa žeru je upa super bobík!!! *14* *14* *3*
  • film

Zac měl teď roli ve filmu Charlie St. Cloud nevíte jestli to už bylo v kinech nebo kdy to bude?
    • jessw

Re: film

na moviezone píšou že čeka premiera neni stanovena a vzhledem k tomu že jinde už to mělo premieru 30.7. tak už to asi ani do kin nedaj. Ale je to škoda..nejsem teda nějaka Zacova fanynka ale musim říct, že ten film se mi snim hoodně libil. Da se to už stahnout na netu...nebo kouknout online.
  • ajsko...

čawes holčiny....tady je moje ajsko 258-500-012 ....nehcete se nějaká o Zacovi písat,nebo si o něm psát new info a tak...já bych strašně chtěla to DVD ...fakt děsně mooc... *3* *1* *14*
  • Missi

Chtěla bych se stát jeho holkou *14*
    • Re: Missi

SRRI...tak to se nou asi nestaneš...na něho totiž nemáš...PUSENO *3*
    • Re: Missi

to asi každa holka i ja *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • _sabruska_

Re: Missi

ale in by tě nechtěl....
      • _sabruska_

Re: Re: Missi

oprava:on by tě nechtěl
  • hsm3

kiss

zac je najkrajsi chlapec na svete...a ja si s nim pisem..iba ja a vy ne :D daloooooooooooooooo *5*
    • Re: kiss

MISI PISEM S VANESSOU KAZDY DEN POSLALA NAM I SVOJE FOTKY *14*
    • parket..a

Re: kiss

tvl jak můžeš si takhle myslet? prej IBA JÁ.....za prvý pěkně kecáš a za druhý i kdyby tak nejseš jediná kdo mu kdy psal ,takže shut up *16*
    • parket..a

aspon nelži, ztrapňuješ se... *13*
    • Re: kiss

no to urcite na teba je tak nekdo zvedavej lharkoooooooooooooo *13*
    • ivetka936

Jo, jasně. Ten nemá čas si psát s ňákou bláznivou fanynkou. A pochybuji, že umíš tak dobře anglicky, abys mu rozuměla a on tobě. Takže si jdi tyhle věci vymýšlet jinam, kde Ti to budou žrát
  • holka

chová se jak holka nejdřív jsem o měla ráda ale už ho nesnáším
    *16*
  • Zac

Já nevím,proč se tady hádáte kvůli kravinám,já jsem zase velký fanoušek hereček,ale co na něm obdivuji,že je jako hráč basketbalu,doufám,že to umí i v reálu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit