Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zc

je to skvělej a krásnej kluk a nejlepší je film"Muzikál ze střední",,,,nemám pravdu?
  • Zac Efron

nevyrůstali jsme spolu.Já jsem tam jela do Kalifornie studovat zrovna,když se s Vanessou rozešel.Zkamarádili jsme se a teď z nás jsou nej kamarádi.Klidně mi nevěřte,ale je to pravda.Nevím o něm tolik,ale jedno vím.Je to bezvadnej kluk..Vy mu nesaháte ani po kotníky
    • Re: Zac Efron

jo a jeste mi odepis na icq 467 139 334 je to moje icq a nebo na tel.739987982 umim trochu Anglicky ale moc ne prosimte odepis(verim ti tak si toho vaz a nezneuzuvej to zklames me jestli jo)

jsem jeho fanynka jestli je to pravda to co rikas tak mi dej prosimte jeho icq nebo tel. prosim chtela bych se s nim seznamit moc moc te prosim.

jsi trapná už jsme tu tisíckrát slyšely že se se Zacem někdo zná a pokaždý jsou to hnusný lži

nevím jak se s ním mohla skamerádit v kalifornii kdž bydlí v los angels
      díky fakt jsem se pobavila
      • Re: Re: Zac Efron

ted si pobavila zase ty me....kalifornie je celej stat a los angeles je cast toho...vis..takze se s nim muze znat,ale pochybuju *1* *1* *1* *1*
        • Re: Re: Re: Zac Efron

nebut trapná kdybybyla v los angels tak by to napsala a mě je tocelkem jedno *7*
          • Re: Re: Re: Re: Zac Efron

ty voeeee....ja jen konstatovala,ze los angeles je ve statu kalifornie,takze ho muze znat,ale zname tyhle holk

Na tophle nemůžu nic říct...Tomu semusím jen zasmát!!!! *1*

nic proti zacovi,ale jak muzes rikat ze mu nesahame ani po kotniky?ja nwm ale je to trochu prehnane,kazdy clovek je si roven *3* *3*
      • Re: Re: Zac Efron

s xoxo uplne souhlasím *3*
  • stephani

Svatba?

Ahoooj lidicky jak to teda je oni se vezmou Van a Zac? nemuzu o tom nic najit dekuji moc za odpoved *1*
    • Re: Svatba?

No já jsem četla v popcornu že se chtějí vzít, ale že eví kdy ať se necháme překvapit. A prý do budoucna plánujou i miminko, ale lidi kdoví jestli je to pravda, znáte přece novináře, ti si vymyslí okolik aby si lidé kupovali jejich věci...a navíc se pořád mluví o tom, že se asi rozejdou...ale řekla bych, že je Zac ještě moc mladý na ženění...no ne?
  • High school musical 2

Lidičky?? nevíte, kdy bude premiéra u nás filmu High school musical 2? Viděla jsem klipy a máme se na co těšit.
    *14*
    • Re: High school musical 2

premiéra bude 06.10.2007 v 11:00 na televizní stanici JETIX *3* *4*
  • RE : VANESSA JE TĚHOTNÁ

já mo žeruuuuuuuuuuu *14* a co je an to že se maluje. ? a možná že je ale newím mno jak šli z nemocnice tak tam byl zac že byl na operaci slepýho střeva *9*
  • baluska1

Zac

Je to pohodovej kluk.Teď si ale nevimýšlím,když sem byla v anglii na premiéře High School Musical 3:maturitní ročník,tak tam byl mám jeho púodpis,potom sem si s ním popovídala a je úplně nejvíc v pohodě. *14*
  • xx

otazka : je to GAY??Nekdo rika ze ne,nekdo jo,tak fakt nevim
    • 21.4.1993

Re: xx

neni gay..a navic chodi s Vanessou
      • Re: Re: xx

já sem zase četla že z vanesou chodil,ale přectírali to.a psali tam že to vypadá že je na kluky tak já už fakt nevym! *7* ale je děsně hezkej *14* *14*
  • nový blog

Ahoj, jestli chcete podívejte se na můj blog. Stránka je www.ivetka123.blog.cz je tam spousta fotek z jeho akcí a i nějáké fotečky z High school musical 2 ještě budu později přidávat,zatím to je takto. *5*
  • kikina

Lidi oficiálně oznamuju že se zanessa nerozešla... Vanessa oznámila že se zacem se milujou a jsou pořád spolu :D :D :D
    • kajuska4

Re: kikina

Ano já vím už to od začátku co se to všude dostalo jsem rádaa *14*
  • tynka28

Mam zacuv skype!ale nevim jeslti je pravdivyy povidla jsem si snim pres operatora *5*
    • zanessa12

Re: Skype

A DÁŠ NÁM HO SEM A BYS HO NEMĚLA JEN PRO SEBE PSLPSLPSLSPSLPSLSPSLPSLSSLPSLSL???? ????? *4* *4* *4*
      • tynka28

Re: Re: Skype

zac.efron_operation

UzIjte si ho je hodne hodne moc hoden hodnej *8*
        • Re: Re: Re: Skype

TY SIS S NIM PSALA???? TY JSI HUSTÁ MY JSME SI PSALI S VANESSOU HUDGENS A ASHLEY MÁME TAKY SKIPE A VENESSI SKIPE JE NESSA-FOR-ZAC A ASHLEY JE ASHY-TIZZI A DĚKUJEM *14*
        • minka

Re: Re: Re: Skype

A ty umíš tak dobře anglicky??? Hezký... *1* s tebou si jistě mile rád povídal...Nemá totiž zajisté nic lepšího na práci *1*
          • Re: Re: Re: Re: Skype

je to pravda ja sem si to od ni vzala taky sem si snim psala a je fakt moc hodnej a rekl ze vanessa by se snim porad jenom hadala
        • _sabruska_

Re: Re: Re: Skype

No jasný budu ti to veřit,..nic lepší jste nemohly vymyslet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit