-
zac?
zac efron...nebojte za chvíli vypadne z mody bude zase moderní někdo jinej takže antizac efronové těšte se!mě je to vcelku jedno podle mě je až moooc sladkej a to už je takoví divný *15* ale když ho máte někteří rádi *7* *7* -
-
Re: zac?
to těžko,je bezva
-
-
Zac Efron
Zac Efron je suprovej herec! -
High school musical v kině
Strasně moc se těšim na 4.prosince!! Pojedu totiž na Muzikál ze střední 3 do kina!! Bude určitě úžasný!! -
pro všechny
jo je to pravda -
Zac Efron je nejjjjjj:-*
Já si taky myslím že zac je lepší než Jesse ale dobří jsou oba i s Robertem Pattinsonem *14* -
ahoooooooj
joj moj zlaty mam ta moc rada si naj sexi spevak a herec a nikto iny ta neprerastie v krase joj proste loooooooobim ta:P *4* *4* -
!!!!!!!
Co tu valíte takové kecy *13* já chápu že někomu se Zac Efron nelíbí a že ho nemusí,ale jen proto ho nemusíte urážet a nadávat mu *5* jen mu závidíte nic jineho!!!! *1* *15* -
-
jj
Jj přesně!
-
-
zac
naky zvas sou asi fakt blbi!!!on sice v 1 nezpiva ale ve 2 jo tak nemelte ze neumi zpivat kdyz umi!!!a je fakt klasnej a nevim jak nekdo muze byt gay kdyz ma holku a ne kluka!!a kdyz ho nemate radi tak sem nelezte ajeste ktomu na zaca!!!i love zac efron *14* *3* *14* *3* *1* *1* -
MILUJU HO!!!!
Miluju ho je tak super ach jo je tak sexi miluju ho miluju ho a Vanessa je kráva *16* Ale Zaca žeru a je tak rostomiloí ach jo kéž by o mě věděl.. *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: MILUJU HO!!!!
hele ti sem nas tom uplne stejne ale videla sem hsm 3 chces ho pucit a chces rict o cem je *3* *3* *3* -
Re: MILUJU HO!!!!
Myslím si ,že nebude čekat na nákou fanynku *7*a navíc ještě si myslím,že vanessa je hezčí než ty i když jsem tě neviděla..!
-
-
Zac podvádí...
Víte že Zac podvádí Vanessu?S M.Fox,byl s ní už i na veřejnosti,bylo jasný,že to Zackovi a Vanesse dlouho nevydrží.I Brad Pitt a Angelina Jolie se zachvíli rozvedou ;-) -
-
Re: Zac podvádí...
To, že s ní byl na veřejnosti, neznamená, že s ní něco má. Taky psali, že Van s Ashley tráví čas stále spolu a když byli v Austrálii, tak měla Van pokoj s Ash a Zac musel spát sám. Ale ne vždycky je tohle pravda, to ví jen oni sami.
-