Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zac?

zac efron...nebojte za chvíli vypadne z mody bude zase moderní někdo jinej takže antizac efronové těšte se!mě je to vcelku jedno podle mě je až moooc sladkej a to už je takoví divný *15* ale když ho máte někteří rádi *7* *7*
    • Re: zac?

to těžko,je bezva
  • Zac Efron

Zac Efron je suprovej herec!
  • hanka2341995

High school musical v kině

Strasně moc se těšim na 4.prosince!! Pojedu totiž na Muzikál ze střední 3 do kina!! Bude určitě úžasný!!
  • konekaja

pro všechny

jo je to pravda
  • ivca.h

Zac Efron je nejjjjjj:-*

Já si taky myslím že zac je lepší než Jesse ale dobří jsou oba i s Robertem Pattinsonem *14*
  • ahoooooooj

joj moj zlaty mam ta moc rada si naj sexi spevak a herec a nikto iny ta neprerastie v krase joj proste loooooooobim ta:P *4* *4*
  • !!!!!!!

Co tu valíte takové kecy *13* já chápu že někomu se Zac Efron nelíbí a že ho nemusí,ale jen proto ho nemusíte urážet a nadávat mu *5* jen mu závidíte nic jineho!!!! *1* *15*
    • jj

Jj přesně!
  • zac

naky zvas sou asi fakt blbi!!!on sice v 1 nezpiva ale ve 2 jo tak nemelte ze neumi zpivat kdyz umi!!!a je fakt klasnej a nevim jak nekdo muze byt gay kdyz ma holku a ne kluka!!a kdyz ho nemate radi tak sem nelezte ajeste ktomu na zaca!!!i love zac efron *14* *3* *14* *3* *1* *1*
  • MILUJU HO!!!!

Miluju ho je tak super ach jo je tak sexi miluju ho miluju ho a Vanessa je kráva *16* Ale Zaca žeru a je tak rostomiloí ach jo kéž by o mě věděl.. *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: MILUJU HO!!!!

hele ti sem nas tom uplne stejne ale videla sem hsm 3 chces ho pucit a chces rict o cem je *3* *3* *3*
    • Re: MILUJU HO!!!!

Myslím si ,že nebude čekat na nákou fanynku *7*a navíc ještě si myslím,že vanessa je hezčí než ty i když jsem tě neviděla..!
  • maki11

Zac podvádí...

Víte že Zac podvádí Vanessu?S M.Fox,byl s ní už i na veřejnosti,bylo jasný,že to Zackovi a Vanesse dlouho nevydrží.I Brad Pitt a Angelina Jolie se zachvíli rozvedou ;-)
    • Re: Zac podvádí...

To, že s ní byl na veřejnosti, neznamená, že s ní něco má. Taky psali, že Van s Ashley tráví čas stále spolu a když byli v Austrálii, tak měla Van pokoj s Ash a Zac musel spát sám. Ale ne vždycky je tohle pravda, to ví jen oni sami.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit