Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NEW

Ahoj, jen vám chci říctm že ZACINEK natočil nový film 17 Again(znovu 17)....už se na něj těším.... *4* *14* *3* *4* *14* *3*
  • Zac

Zac mi neva, ale tváří se jako naše želva aneb "jakobymělzaminutuumřít" to mě docela vadí.
  • Je super

Moc se těším na premieru Muzikálu ze střední 3.Do kin přijde 1.1.2009.Moc mi to baví.Mám jednu otázku:bude Zac ještě něco natáčet s Vanessou a taky zpívat?Já doufám,že jo JSOU MOC A MOC SUPER faninka Katka K.
    • zanessa1995

Re: Je super

můžeš se těšit ještě víc premiera bude už 4.prosince 2008
      • Re: Re: Je super

Už se těším na 4. prosince, protože vychází LPU 8.0.To je největší událost dne a ne ten vypatlanej film bez hlavy, břicha a paty.
  • 21.4.1993

Re: ...

hejjj..tak se podivte sem:
    http://zefron.blog.cz/0907/za c-a-megan-fox-na-spolecne-veceri-v- pace

a prosim piste co si o tom myslite..doufam ze to neni pravda protoze mam Zaca rada a Megan,tu vazne nemusim..
  • Super

awojte..no thak fakt super filmik..dnes som sa nanho pozerala...nevete kde sa to da stiahnut??alebo na dvd od nekoho??odp na mail pls
  • vananneh

I Lowe Zac!<33333

I LOWE ZAC!!! He is beeeeeeeeeeeeeeest jo a nenáwidim wopici!!:DD
  • jo

Jo,je,je totiz fakt desne sladkej... *14*
  • Zac

Je pěkný debil, si myslí že natoči pár filmu a je něco, tak to je na velkém omylu!!Jen si tu přčtu jeden článek a už vím že ho tu skoro nikdo nenávidííí!!!Protže je to rozmazlený fracek *15*
    • Re: Zac

saukudni a aj tak nic neviriesis tym ze tu nanho budes nadavat nema to viznama este jedna vec!!! nieje rozmaznany fracek to ty sa bodobas tomu frackovi a daj zacovi pokoj *16*

To ty jseš asi rozmazlená.Jak to můžeš vědět, když ho neznáš? Já být tebou tak radši držím hubu,ty krávo. *5*

ty si v žádném filmu nehrála jak to můžeš vědět.
      co kdybysi byla slavná ty a někdoby pomlouval tebe líbylo by se ti to,asi moc netak nepomlouvej jiné.
      a než něco jen tak napíšeš tak si napřed rozmisli jestliby se to líbylo tobě

No to jiste *3* *13* *15*

jak to asi můžeš vědět jakej je *7* ty víš hovno tak bych být tebou sklapla,stejně nikoho tvý dementní náyory nezajímají
  • dianna114

Hurá

Hele všimli jste si,že je Zac opět na 2.místě největších fanklubů??? Opět vítězí nad Avril Lavigne! Huráááááá!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • lilly016

Kdo?

J tu dost nuda, tak byste něco mohli někdo napsat :D Lidi, kdo je podle vás lepší? Zac Efron nebo Jesse McCartney ?
    Podle mě Zac,ale....... prostě napište svuj nazor

*14*
    • Re: Kdo?

Asi Zac,jelikož chodí s tou nejlepší holkou a to je Vanessa Hudgens *1* *1*
    • 21.4.1993

Re: Kdo?

Zac je pro mne lepsi..ale i Jesse je skvely..ale spise Zac
    • ducker

No z těch dvou je lepší Zac m+ se ale líbí i Robert Pattinson. *14*
      • honey15

Re: Re: Kdo?

Jo Rob je skvělej *14* už se těším na New Moon ... jinak viděly jste někdo Stmívání s dabingem?? je to hrůza .. sedí mi jen Bella a ještě ty idoti špatně přeložily dialogy ... zlatý titulky :D
    • honey15

já mám ráda oba :D Zac má krásně zpívá .. jen škoda že nenahraje nějaký cd no Jesse taky krásně zpívá a má krásný písničky ... jo a oba jsou krásní xD si člověk nevybere
      • honey15

Re: Re: Kdo?

jo mimochodem jsem správce .. takže mažu ty trapný urážky ... pokud vám to neva
        • klaruska44

Re: Re: Re: Kdo?

Ahoj ja jsem taky spravce takze jsme tu dve *3*
          • honey15

Re: Re: Re: Re: Kdo?

tak to je super :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit