-
Zac...=)
Zac as. Troy je fakt nádhernej... Takovej slaďounkej klučina a v HSM mu to fakt božsky sekne... *14* *14* *14* *14* -
?
Co to je za pohledného a mladého chlapce.
To je ten jak hrál v harry potterovi? *4* -
-
Re: ?
ne to neni hari poter to je nekdo upe jinej *1* -
Re: ?
když nevíte o co se koná tak sem nepište!!!! *13* *13* *13* *13* *13*
-
-
Nový film
A ještě hrál teď v roce 2009 ve filmu:Znovu sedmnactilety *3* -
hsm
V jednom casáku jsem cetla ze v budoucnosti se chce Vaness ve filmu svléknout co na ¨to asi bude řikat Zacík??....... -
-
Re: hsm
slikne se taky???zeby? *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
Zac a CD? Možná.
Tak jsem se právě dočetla na stránkách, co jsem sem psala, něco o Zacovi co se týče cd. Byl to takový rozhvor v angličtině,samozřejmě a ptali se ho, proč nevydá své solové album.On jim odpověděl, že si nemyslí, že by měl něco takového udělat, ale možná, jednou...Takže ho tam ještě podporovali, že fanoušci čekají a že jeho přítelkyně Van také vydala své CD, tak proč ne on. Odpověděl jen stroze "Maybe" Tedy možná. Tak se budem těšit a možná se i dočkáme jeho alba. *3* -
-
Re: Zac a CD? Možná.
Album,který nazpívá jeho dabér,protože zpívat neumí *1* *1* *1* . -
-
Re: Re: Zac a CD? Možná.
jakej dabér....to bych chtela videt jak kdákas ty.Ty dabééééére.co si jako myslis kdyby to slysel nebo videl tak te zabije.no ze se nestidis . *10* *10* *10* -----zac efron jeuzasnej *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Zac a CD? Možná.
ON!!!A zabije.To je k smíchu. *15* *15* *15* Spíš k pláči, když ho takhle přeceňuješ. A ne nelituju tě, když mu fandíš.
-
-
Ty snad jo? Navíc zpívat umí, jinak by nehrál ve filmových muzíkálech. -
-
Re: Re: Re: Zac a CD? Možná.
Nezpívám nejlíp,ale když neumím zpívat nelezu do muzikálu.Ten magor je tam jen proto,aby se na ten stupidní film někdo díval. -
-
Re: Re: Re: Re: Zac a CD? Možná.
Kdyby neuměl zpívat, tak ho do toho muzikálu ani neobsadí. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Zac a CD? Možná.
Nenazpíval to dabér. V prvním díle HSM nemohl pouze uzpívat vyšší tóny a proto byl jeho hlas smíchán ještě s hlasem jiného zpěváka. Ve dvojce i ve trojce zpívá pouze on i v Hairspray.Takže klídek -
Re: Re: Re: Re: Re: Zac a CD? Možná.
Tak proč to nazpíval dabér?Neumí zpívat!!
-
-
-
-
-
Re: Zac a CD? Možná.
Bylo by to fajn kdyby vydal cd,i když doufám že by tam dal nějakou příručku s jeho fotkama *14* -
-
mas uplnou pravdu zac je k sezrani ..... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
HSM 4
Tak mám špatnou a dobrou zprávu, jak už to bývá. Nejprve ta dobrá HSM 4 bude, a ta špatná bez Zaca, Vannesy, Ashley, Corbina, Monique i Lucase. Zkrátka tam nebude nikdo z našich oblíbenců *9* Což je škoda. -
-
Re: HSM 4
Co?? To teda bude na nic no *9* já se nas to dívám jenom skrz ně *8* ale Zac je borec z velkým B že jo lidišky??? *14* -
Re: HSM 4
To už pak ale nemá vůbec cenu..Mně to zaujalo díky Zacovi Efronovi *14* *3* -
-
Re: Re: HSM 4
me taky mas naprostou pravdu *3* -
Re: Re: HSM 4
Co vy víte ,co když ta 4 bude dobrá i bez nich,taky mě to bavilo když tam byli ,ale to nevadí až bude 4 pak to budu komentovat
-
-
-
Zac
Zac je uplne bozi jeto fesak simpatak je take hodnej a prirozenej.
Zac mi uplne ale uplne zmenil zivot
Lowujute ZZZZZAAAAACCCCCUUUUU *14* *14* *8* -
No to je každého věc
Zac je pěknej, ale nesnáším ho, protože hraje v HSM a HSM šlape na paty Stmívání .
Upřímně každý má svůj názor a ani jsem HSM neviděla takže nemůžu posoudit . *3*
Takže se pořád nehádejte, protože každý má svůj názor .
Můžete mě klidně poslat do prdele, ale to co si myslím mi někdo neveme . *3* *3* -
Dear Zac ¨, we are your big funpage. We am from the czech republic. write to me please. your Michaela Rathouská and ANONYM.
¨ *1* *2* *3* *4* *3* *7* *6* *12* -
Zac,..klasnej klucik
Zac je nejsladsi kluk jakyho sem videla,...je klaasnej....a kdyz se vam nelibi je to vas problem,...!!!! *3* -
-
Re: Zac,..klasnej klucik
souhlas *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-