-
Všechno nejlepší Zacu jsi fakt dobrej herec.Doufám že se ti bude nadále dobře dařit. *3*
-
Zac a Vanessa
Plsky ví někdo jestli Zac ještě chodí s Vanessou?odepiště pls.Díky -
Nejlepší byl v znovu 17 *4*
-
Co na něm všichni vidíte? To v dnešní době vážně každý jen záleží na tom aby každej kluk vypadal co nejvíc jako Zac Efron nebo Justin Bieber? No mozek už je věc vedlejší, že? No vlastně proč by měla holka bez mozku mít kluka, kterej ho má? To by byl až moc velkej luxus a pochybuju že by si takovej kluk s ní něco začal. No jo ale pěkná tvářička je tady přece něco víc. Nechápu proč ho všichni tak žerete.
-
17 Again
Já už se taky hrozně moc těším *1* na ten film ,musím si zjistit kdy hraje ,a pijdu na něho taky *14* .Už se nemůžu dočkat *14* .Ale slišela jsem že je zatím s titulkama *3* .No ikdyž to mi moc vadit nebude,ale možná bych si ještě chvíli počkala až to bude bez titulek *1* .Alespon si to více užiju *14* .No jo tak čaute lidičky *1* *15* *14* *3* *15* *14* *3* *15* *14* -
-
Re: 17 Again
jj to se máš na co těšit ...je to fakt sranda *15* a ty titulky tam sou super *3* úplně v pohodě e to da číst *5* a aspon sem slyšela jejich hlasy *15* *14* ale je to fakt kráááááásný!
-
-
Zac Efron is an amazing guy but he had not made it. I also miss much after them
-
jj
taky bych to a ho chtěla vidět *14* jo a fakt je to zatim jenom s titulkama ale brzy to bude určitě bez titulek tak zatim ahojky *3* *14* -
-
Re: jj
JÁ SER NA TZO HROZNĚ MOC TĚŠÍM NEMŮŽU SE UŽ DOČKAT,UŽ ABY TO BYLO. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: jj
ja bych to nechtela videt..urcite je to zase nejaka vymyvarna mozku jako HSM *9* *13*
-
-
je proste krásnej
U nás budou film znovu 17 dávat o víkendu... a já tam nemůžu což mě dost štve.......ACH JO -
Zac a Vanessa
Nemůžu se dočkat na 17 again,viděla jsem jenom ukázku a hrozně se mi to líbilo,je to určitě super,super film.Ale ne tak dobrý jako HSM3 *14* .To je můj oblíbený film na světě *1* *14* .Ještě si chvíli počkám až to bude bez titulek do prázdnin by to mělo být to bude sranda *1* .Zac je milej a já ho miluji.A s Vanessou tvoří dokonalý pár *14* .Hrozně moc jim závydím.Můžou být rádi že se mají *14* .Jsou ůžasní a já jim to moc přeji,zaslouží si to podle mě *14* .Nikomu bych to tak nepřála jako jim dvoum.Jsou zasnoubeni to jim přeji a svatba by měla být v Srpnu někde jsem to četla na internetu *14* .Tak snad jim to ten to rok vyjde.No tak já už končím nějak jsem se rozepsala a už nevím co mám napsat,tak čaute lidičky. *1* -
Re: .,.,.,.,.
Zac je taak krasnej..mooc mu to s Van slusi.. *14*