-
Hello,
Hello,
How are you? I saw your profile today at (www.osobnosti.cz)and feel like contacting you.
I feel we may become matches (tessy_4000kuru@yahoo.com. ) is my contact. Kindly make a contact if you are interested, so that i can send you my picture for you to know who iam meanwhile my name is Tessy. I will appreciate it if you give a good responds.Thanks and remain blessed.
(Remember the distance,color or age does not matter but love matters alot in life)
have a nice day.
your in love tessy kuru.
Ahoj,
Jak se máš? Viděla jsem váš profil dnes (www.osobnosti.cz) a pocit, že Vás kontaktovat.
Cítím se nám může stát zápasy (tessy_4000kuru@yahoo.com.) Je můj kontakt. Laskavě vytvořit kontakt, pokud máte zájem, takže i vy můžete posílat na můj obrázek, abyste věděli, kdo iam mezitím jmenuji se Tessy. I oceníte, pokud budete dávat dobrý responds.Thanks a zůstat požehnal.
(Vzpomeňte si na dálku, barvy či věku nezáleží, ale láska hodně věcech v životě)
Hezký den.
Váš v lásce tessy kuru. -
-
Re:nej
zac je nej kluk *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
aaaaa tak to s tebou nesouhlasim ,protože Zacovi to s Vanesou slušelo.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jo ale když to nevidíš tak jsi slepá/ý.I love Zac and Vanessa *14* I am their very large FANINKA *14* *14* *14* *14* *14*
-
ahojky
miluju zaca efrona zbožnuju jeho oci *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* -
-
Re: ahojky
prosimtě kolik ti je? 12 maximálně 13 ??já jenom že miluješ někoho koho si ani neviděla na vlastní oči ale jenom v televizi..nikkdy si s nim nemluvila nikdy si ho neviděla ale miluješ ho..to seš dobrá *3* -
Re: ahojky
to je pravda *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *5*
-
-
Zac Efron je Borec!! Nechápu jak se někomu může nelíbit! *14* *14* *14* Ale je škoda, že se rozešel s Vanessou byly úžasný pár. Je to škoda no.
-
Love
Zac je nejsladčejší kluk jakýho znám je fakt sladkej no prostě hezoun -
ne
nechápu proč ho skoro všichni balí *16* -
-
Re: ne
Jak ho můžou balit, když ho v životě na vlastní oči neviděli a s největší pravděpodobností ani neuvidí?? *1* *1*
-
-
Zuzik
jáj ta vaše diskuze tady jáááááj xDxD dyt to stejne nevyresite dycky se najdou co ho budou nenavidet a ti co ho budou milovat..tak co to resite *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
wow
Všechno nej přeju Zacovi
je mu 21 a to co on do tetka dokázal to někdo nedokáže ani za celej život ......... ..takže ještě jednou všechno nejlepší *14* *14* *14* -
-
Re: wow
vse nejlepsi zacovi a vanesse....moc jim fandim HSM je super
uz se moc tesim na HSM3. *4* *4* *4* -
Re: wow
Přeju mu vše nej..... i když o den později xD
-
-
Zac
hodil by se k Ashley Tisdale <3 ale s Vann mu to taky moc sluší :-)) *4* -
-
Re: Zac
ne to by se teda k Ashleyně nehodil..s Vanessou jsou zlatííí <3 *14* *14* -
re:zac
nehodil by se k ashley vic k vanessce hudgens ne k ashley *14* *14* *13* *15* *8* *16* *8* *5* *4* *5* *1* *1* *3* *9* *5* *7* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13*
-
-
asdsf
AHOJTE LIDI MÁM TU TED SLEVU NA SBIRKY...MAM ICH STRASNE MOC..A CHCI SE ICH CO NEJSKUR SBAVIT...JE TO SE SLOVENSKYCH ALE AJ S CESKYCH CASAKU NEKERE SU AJ S NEMECKYCH TAKE AJ S POLSKYCH CASAKU KDO BUDE MNET ZAJEM TAK NECH NAPISE NA MAIL 12lizzy22@azet.sk POSLU AJ FOTA JESTLIK BUDE TREBA