-
sladoušek
je úpa sladkej zatim můj nej herec nejlepší je ten jeho ksichtík jak se směje *14* *14* -
Veronika Andrlová
Ahoj Zacu!Přeju ti úspěšného VALENTÝNA. Protože VALENTÝN je symbol zamilovaných. A taky ti někdo přeje úspěšného VALENTÝNA Terka Kotková, Bára Nováková, Aneta Skopová, Ro'za Janoušková.A Vanesse taky přeje Míša Skopový.I LOVE YOU Zac Efron! *14* *14* *14* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: Veronika Andrlová
Terezka asi bude sestra od Vojtěcha *3*
-
-
Fotky
Tak sem přidala nějaký nový fotky *14* -
wow
*16* WELCOME TO THE JUNGEL *16* -
Efron je o nicem herec a vubec ho nemusím
-
-
Hele, "fešáku" ty nesáháš Zaacovi ni po paty. Hezounek jako on a ty se nedaj rovnat a ještě má talent a to tě a asi štve. Ty by jsi nezahrál ani jednu jeho roli a myslim, že ani zpívat neumíš a ani hrát na piano.
-
A jejé, náš pan zakomplexovný. *1* Ty asi nesnášíš všechny, nesnášíš Ashtona Kutchera. Řeknu ti. Ty nejsi ani hezkej ani úspěšněj proto závidíš. Ty bys jeho role nezahrál.
-
Efron je BEST , ale naštvalo mě že už nechodí s Vanessou
-
-
MEGA
Jéééééj, zdravím všechny fandy Zaca! Dneska jsem viděla jeho filmík High School Musical a musím uznat, že jsem se do něj naprosto zamilovala... Teda do filmu... No, do Zaca vlastně taky! *14* Byla bych ráda, kdyby se mi někdo z vás třeba ozval. Ráda si budu psát se stejným "šílencem" jako jsem já! Pá, mějte se! P.S. Fotky + životopis = super! -
-
Re: MEGA
hotovy mazlicek,je tak sladouckej *14*
-
-
Podvod
Program je opravdu OK Každý den se odečítají hlasy a po vynulovaní se zase přičítají nezávisle na počtu návštěv *5* *5* *5* *5* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *10* *10* *10* -
Odečítání
Pořadí top 10 je podvod
Každý den se odečítají počet navštěv a za nějkých 60 dnů a po vynulovaní se zase přičítají a to nezávisle na počtu lidí kteří otevřou tuto stránku.Jede to již po páté dokola. *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* -
-
Re: Odečítání
to je děs!!!!! *16* *10* *5* *10* *16* *5*
-
-
Obrázky + videa
Mně se strašně líbí! Moc ho miluju. Jestli chcete vidět jeho obrázky a videa, tak jděte na
www.triple-error.estranky.cz
*14* *14* *1* *14* *14* -
pozdrav
Ahojky Zacu,jak se maš ...... jsi suprovej herec i zpěvak muj pokojiček je plny tvych ¨fotografii ...................... hrozně bych si přala tvoji fotku s podpisem byl by to můj dodatečný dárek k mým narozeninám které jsem před pár dny oslavila....mám vaší skupinu moc moc ráda vaše fanynka Kristýnka *14* *14* *14* -
-
Re: pozdrav
no to si přát můžeš, ale zac ti tady asi těžko odepíše
-