-
co je
zac neni gey ze jo a sibe im. *16* -
chad michael murray
Podívejte se na herce CHAD MICHAEL MURRAY je hečí vážně!!!! *1* -
HSM3
Ahoj, už se taky moc těším na HSM3. Určitě to bude super film. Moc se mi líbí písnička "The boys are back", kterou k filmu nazpívali US5. *3* -
MiLuJi Zaca Efrona !!!
Zac je ten nejhezčí kluk na celém světě hrozně moc se mi líbí, taký bych v životě chtěla potkat nějakého takového kluka jako je on,já na něm nevidím žádnou chybu ani jednu.Je to prostě kluk mého srdce jenom ho nikdy neuvidím na živo.Ato mě hodně mrzí hrozně ráda bych ho viděla a měla jeho podpis, takový obyčejný si vytisknu všude ale přímo být na tom místě a vidět ho tak to je asi sen každé faninky.Vanessa může být ráda že ho mábýt na jejím místě tak si ho vážím,a nesnáším ty zasrané bulváry že Zac,Vanessu podvedl nebo že je buzerant... to je lež první třídy.Taková pičoviny to mě dokáže vytočit když jsi to tu někdy čtu, když ho někdo nemá rád tak proč tu chodí aby ho pomlouval tak to jsi mohly ušetřit,nikdo tu na nich není zvědavej.Takové urážky mi jejich herce taký neuražíme tak proč by oni měly našeho,to je fakt na hovno.Já jsem za tenhle názor že každému se líbí někdo jiný a kritizovat ho je pro smích,jen proto že někomu nesedí a chce ho pomluvit.To je na tom ten člověk velmi špatně teda.Mě se prostě líbí normálně ho miluji a je mi jedno co si o něm říkají jiní.Mě to nikdo nerozmluví. *1* -
-
Re: MiLuJi Zaca Efrona !!!
no když přehlídnu ten tvůj pravopis-> tobě se možná Z.E. líbí vzhledově a tim jak vystupuje ve filmech, ale co y víš jakej je ve skutečnosti? I bulvár může mít pravdu a je dost možný že Efron není takovej svatoušek -
kdyz ho tak hrozne miluujes tak proc mas na profilu obrazek Roba a né jeho???fakt nechapu teda -
hi,you are big fans zac efron save yes?do want zac skype?
-
-
já si na něho nemůžu spomenout
*16* *1* -
:)
Nechcete si jít léčit mindráky někam jinam? *1* Jinak pište si sem co chcete, ale prosím vás ať to nějak vypadá, ztrapňujete akorát sami sebe. *3* -
-
Re: :)
myslim, že mě tady nikdo nezná tak nevim proč bysme se měli ztrapňovat -
-
Re: Re: :)
bychom *3*
-
-
-
Inu...
Mám-li býti upřímná, typickej šampón,nwm co na něm všeci vidíte, ale neberu vám to, ve skutečnosti to může být klidně v poho člověk, ale prostzě na něj mám negativní názor... *1* -
...
Ahoj.No tak já souhlasim.Já nejsem nějak velká Zacovo fanynka ale když ho nemáte rádi tak si o něm nehledejte informace na internetu.Přesně tak ztrapňujete jenom sami sebe a ukazujete jaký jste srabíci.Mimochodem jestli budete tady na ten dopis nějak reágovat neoslovujte mě Elizabet prosím.Dyžtak Betty nebo Lízo nebo jak chcete jenom ne Elizabet.Moc se mi to jméno nelíbí.Díky moc. -
hnus
tohle je herec? tohle je celebrita? ani neni hezkej!! může mi někdo vysvětlit co na něm lidi maj? tak hrál v HSM 123 , no a co?tak chodí s Vanesou ,no a co ? jsou to přece jen lidi!je na nic gabio! *13* -
_
Jak se tak dívám na Novinky ohledně jeho, zjišťuju,že se s ním něco děje, má deprese, kryje se před paparazzi, odmítá dávat fanouškům autogramy a hraje ve filmech jako mafián...=///=(. Kde máme toho sladkého Zaca? Žeby už z něho byl ,,opravdický chlap''?? *9* *7* *7* *9* *8* -
-
Re: _
to asi proto že vyrost *3* *3* *3*
-