Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • syndynka

denny

Ahoj až budete mít čas koukněte na můj blog jsou tam novinky o všech celebritách american-star-news.blog.cz
    • Re: denny

je tam i něco o KISS ? jestli má cenu tam chodit
  • katkat

otázka

kdy příjde do kin (v ČR) HSM 3?
    • Re: otázka

4 prosince 2008 *5* *5*
  • avril-nely

je good

zac je super herec , mocc se mi líbí film 17 agin ... viděla sem reklamu na ten film a fak je superrrr (zac) je i docela hezkej , ale herec je muj nejj .. vlastně až po leonardu dicapriovi :-)))
  • jujky mojky monukivil

Zac je strasne skadkej !!!! Kdo se mnou souhlasíte ? *3*
  • adela13

oou

Je moc dokonalýýýý *14* *14* hlavně ty jeho fotky na to bych se mohla koukat od rána do večera *14*
  • ...

Ahoj, nevíte, prosím, někdo Zacovu adresu? Chtěla bych mu napsat o autogram. Jo a taky bych byla vděčná, kdybyste připsali postup - jak to odeslat, co přiložit a tak, děkuju :-)
    • vananneh

Re: ...

všechno si můžeš snadno najít na google.cz .. *4* *3*
  • No je to uzas chlap ... kazda ho chce ... super herec sexos a vsetko dokopy ... a co tu pisete ze sa rozisiel s vannesou ... najde si inu ... vsak viete co a neboli taky uzasny par ako pisete ... takze kluuuud ;)
  • ZAC

zac je proste nejlepsi na svete strastne ho miluju ale kdo mu nefandi tak je blbej bo on je nejjjjjjjj na svete aj vanessa
  • zac efron versus queen latifah

oba si zahráli ve filmu hairspray ale queen se mi líbila víc...jo udělalo by mi velikánskou radost kdyby jste se staly fanoušky QUEEN LATIFAH. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • parket..a

Zacoušek

ZaCOuŠeK je LeNom MŮj...JÁ jSeM jEho NeJvÍtS FaNynkA a mY si Spolu PÍšeMe hEČ!!!
    MySLim Ze KdYbY mNe ViděL, Tak sE do Mně ZaMiLuje pLoToŽe jsEm kRáSnějŠí neŽ VanESsa a JednOu se Vezmeme!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Zacoušek

tak tohle me jako nehorázne pobavilo *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      • Re: Re: Zacoušek

Myslim s tim "polibkem" *1*
    • vanessa_hudgens_real

Re: Zacoušek

hi,you are write with zac????do you want zac skype?
      • anet2106

Re: Re: Zacoušek

jeho skype je na jeho oficiálním profilu na myspace *1*
    • ducker

prosimtě tak nám ukaž tvoji fotku a nevychlubuj se tu *16*
      • parket..a

Re: Re: Zacoušek

JaK cHCEtE Ja VaM TeDA sEm dÁM SvoJi FoTeŠKu co NejDřÍv
        • parket..a

Re: Re: Re: Zacoušek

Holka ty by ses měla nechat vyšetřit.Pro tvoji informaci, ta fotka, kterou jsi mi poslala není tvoje! Je na ní sestra mojí kámošky....smůla no, vybrala sis zrovna člověka, kterýho znám.Tak se pochlub, ty nádhero a pošli mi pravou fotku, ať vidíme, o co ,,Zacoušek" přichází *1*
    • parket..a

Hele holka ty by ses měla nechat vyšetřit.Za prvý pochybuju, že by si s tebou Zac psal, na to tak má čas-takže kecáš, za druhý těžko si tě vezme, bůhví kolik ti je, hádám takových třináct co? *15* A nikdy by nechodil s takovou vylízanou slípkou, když má Vanessu *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit