Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zac EfRon, Nová InteliGence KráSnýcH šamPonŮ

možná je šamp´´onek, ale k sežrání *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14*
  • proste titulek

ak kcete vidiet high scool mosical 3 ukazky tak si dajte stranku www.youtube.com
    a date hladat
    • Re: proste titulek

jo díky ale už jsem tam byla *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    • Re: proste titulek

Jsem moc ráda, ze se vám Zac líbí mně taky *14*
    • Re: Re: Zac a Vanessa

Týjo já nevěděla ze bude High school musical 3 ,ale už se těším co vy *7*
  • marian-seley

Zac neumi zpviat!

vsechny pisne z HSM nezpiva Zac efron ale Drew Seleey!!! zac jen otvira pusu!!!
    • vanessa.hudgens115

Re: Zac neumi zpviat!

zac sings only in 2 and in trio 1 no bye
    • Re: Zac neumi zpviat!

Drew Seeley zpíval jenom v hsm 1,pak už zac *13* *13* *13* *13* *13* *13*
    • bellinka

Re: Zac neumi zpviat!

Zac nezpival jenom vysoky tony a to jenom v 1 a 2§...Tady je zas nedko informovanej ty woe!
      • veveruruskaska

Re: Re: Zac neumi zpviat!

to máš pravdu
        já nevim proč sem píše vo těh věcech který nejsou pravda
        • bellinka

Re: Re: Re: Zac neumi zpviat!

prave!..asi che byt dulezita/ej
          • veveruruskaska

Re: Re: Re: Re: Zac neumi zpviat!

hmmm asi
  • Už není to co býval, takovej fajn herec, i hezčí byl, neřekla bych,že je to tím že stárne, spíš i tím jak se chová, už je trošku takovej i namyšlenej, ale fakt to byljeden z nejlepších herců, ale teď už není takovej skvělej, teď je takovej dobrej, prostě průměr :-)
  • Zac

1111 ...radči by jsi měl jít k psychologovi ...nevým kdo je tu puberťák ,ale na ty tvoje keci nikdo není zvědavý.....úžasně trapně jsi to napsal nikoho trapnějšího sem nežažila *15* *15* *15* prostě se ti musím smát ..máš o kolečko míň ..možná i o dvě *15*
    • zanessa1995

Re: Zac

nebo mu chybí všechny *15* *15*
      • Re: Re: Zac

píčo *14*
      • eva123

Re: Re: Zac

dik
        *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *8* *8* *8* *1* *1* *1*
  • zacbenda

ahoj

cau lidi sem tu novej Zac je super typek je to muj vzor *3*
    • niky.b

Re: ahoj

tak ty si zak? to s tebe vyroste chlap dej si pozor at tě nezakousnem *15* *15* *14* *14*
  • lolo

jjjj náhodou já to vím jmenuje se Zachary David Alexander Efron!!!!!!!! *14* *1*
    • Re: lolo

juj to jmeno zni tak prihrate..... *3* *3* *3*
  • Vy omg!!

Probuh lidi... klidněte mě se taky líbil ale moc sladkej na tom nic nemění je to jen blbej herec... a jak už sem jednou napsala sem, že je metrosexuál ( kdo nevi co to je ma smulu ) vždyť má na sobě víc make-upu než mi všichni tady dohromady a sice nechápu jak mohli spolu s vanessou chdoit jezus nechápu *8*
  • beast

-JsTe sTíM UbOhÝ-

hele fanynky zaca efrona mi pripadaj uplne blby tim myslim vas spon vetsinu co tady ctu tak jenom par komentaru se mi zdalo ze sou ty lidi schopny a okej jinak ste parta loseru *15*
    • Re: -JsTe sTíM UbOhÝ-

Tím naráží na mě ?
  • wendy92

Cóóóó????

Nechápu co si to chlapeček dovolil že si vymyslel že bude hrát v Pirátech z Karibiku 4..a ještě to kecal v rozhovoru, takže na to všichni skočili..co si jako ten hajzlík malej myslí?? Proč se sere do filmu na kterej nemá a nikdy mít nebude?? At si pěkně zůstane na střední...Co by jako chtěl v Pirátech dělat?? Hrát basket?? Ať si ten film a herce v něm vůbec nebere do huby šampóm jeden...*7* *7* *7* *16* *16* *16*
    • vanessa.hudgens115

Re: Cóóóó????

hey,i understand czech well and thought about not zacovi 2 times it was nice zac is great guy and and no johny depp him after touching ankles so calm!johny depp is also a great actor and zac,eithet why are you upset?write me in skype zanessa25 bye *3*
      • ivetka936

Re: Re: Cóóóó????

Nejdřív se anglicky opravdu nauč a pak sem piš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit