Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • woW

Zac s je straaaasne sladkej kucina nejradsi bych ho zbastila 😁 neee to byl jen ftip 😁 je super ale bez urazky Avril je proste lepsi 😉 🙂
  • Bla bla bla

Zac je k sezrani ale mohl by bejt trochu muznejsi ...prijde mi takovy tintitko 😎
    • adela13

Re: Bla bla bla

Jak to o něm můžeš říct 😁 ? To neerte jako nějakou urážku...Zac je nej.. 😁
  • Zac Efron

Ahojky...hele já souhlasím s tim že Zac Efron je krásnej a sladkej kluk,ale fakt nechápu jak po něm mohou holky tolik šílet...vždyť tolik hezkých kluků je i tady v Český republice.Tak proč se zamilovávat do toho koho nemůžu mít,když tady je tolik kluků který mít můžem 😎 😉
    • Re: Zac Efron

jjj úpa souhlasím.Já bych třeba svýho kluka nevyměnila za 100 Zaců Efronů 😁 😁 i když je fakt že je krásnej a sladkej 😉
      • Re: Re: Zac Efron

to mas pravdu ale neprehanis s tim sladkej?
      • Re: Re: Zac Efron

že jo 😍 😍 😍
  • prosíííííííím hlásnite

ahoj mohly by jste pro me prosim hlasovet jsem martíííq na tomhle odbkaze: http://a-jojo.blog.cz/0712/sonb-iii -kandidati 😍 😍 😍 😍 😍
  • zacicek

ZAC JE NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ ŽEEEEEEE 😍 😍 😍 😉 😉 🙂 😁
  • Josef Dominik

Kdo bude mít zájem,podívejte se na tyhle stránky,děkuju. http://www.dominikjosef.estranky.cz /
  • hsm2

zac byl v hsm2 nejhezci ze???oznamkujte mne je to pravda????? 😉 😉 😍 😍 😍 😍
    • Re: hsm2

jo je peknej vsude ale mne se libi nejvice ve 3
      • Re: Re: hsm2

no ve 2 jen nekde ale spi v 1 a 3 a vsude na fotkach on je nej on je nej
  • miley11cyrus

ř

docela ujde
  • martinkooooooo

wow

je super 🙂
  • ducker

Zac

Zac je ten největší hezoun na světě.Líbí jse mi je to prostě bomba.Zac a Vanessa jsou dokonalý pár na celém světě. 😍 😍

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit