-
Zac a Vanessa
Zac a Vanessa jsou užasní nic proto nim nemám jsou dokonalý pár.A pokud někdo proti nim něco má tak to je jejich věc.A neplet te to tu.Já je mám ráda oba dobře zvládly svou roli v HSM1,2,3 tak do nich neryjte *16* .A ten komu vadí tak at tu rači nechodí na jejich posrané kecy tu nikdo není zvědavej. *14* *1* *1* *1* Tak se konečně spamatuj te lidi. *14* *14* *14* A chovejte se uplně normálně. *14* A hlavně tu nepište hovadiny ,kecy a ruzne cipoviny že je gej,atd.to mě fakt žere,také pičoviny. *1* -
-
Re: Zac a Vanessa
souhlasim s tebou nechápu proč sem lezou
když je nemaj rádi.TY TO CHÁPEŠ?
*14* *14* ALE MĚSE LÍBĚJ *14* *14*
-
-
....
je nejjky :-* :-* -
zac vypada jak teplous! *12*
-
-
a taky tak zpívá - tak strasne *1*
-
-
mtmr
helo!!love you zac efron *14* -
Zac je prostě nejbestovnější
NEJKRÁSNEJŠÍ kluk!!! (biluju!!) tož ale na živo je mnohem křásnejší *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
objev xDD
ahojik lidi objevila Zaca Efrona v kriminálce Miami 3 série... Hrál tam nějákyho kluka Seth nebo tak nějak se jmenoval... -
-
Re: objev xDD
P.S. ten díl dávali dnes-11.1.2010
-
-
Zac
nj proste zac je to sice nejhezci kluk jakyho sem kdy videla ale co resit?nejak po nem nesilim *15* *13* -
-
Re: Zac
Zac je nejlepší mysli si co chceš ale je
*5* -
mas pravdu je nej kluk ale proste mas pravdu *5* *4* -
máš pravdu...Zac je sice krásný,ae rozhodně ho nemiluju ani nic podobnýho *3* *4* -
no vidíš tak to seš asi jediná holka *1* -
-
Re: Re: Zac
niky nekupuješ si náhodou bravo a nenapsala si tam něco? *3*
-
-
-
Zac
Ahoj že je Zac super.Je to nejhezčí kluk na světě! *14* -
-
no to teda mas pravdu *14*
-
-
?
proč tady píšete antifanouškům že když se jim zac nelíbí ať vám prdel políbí?je to trapný! *15* jak malý děti *5* -
jenom otazka
lidi nevite jestli zac hral ve filmu gamer ted byl v kinech nebo jestli jeste je nevim. ja sem totiz na to videla trailer a myslim ze to byl on ten kluk v bilym tricku ale newim. diky za odpoved *7*