-
Nikol
ahojky neměl by někdo plakát s podpisem Zaca Efrona prosím byla bych mooooc vděčná *1* *1* *1* *1* *1* -
Sbírka
Čau nabízím autogramkartu a sbírku Zaca.Pokud byste měli zájem mrkněte na www.littlebuffy.blog.cz -
MY LOVE IS ZAC EFRON
I LOVE ZAC EFRON !!!! BECAUSE ITŚ GREAT BOY AND MY LOVE IN MY LIVE!!! HE IS VERY VERY VERY POPULAR ACTOR AND POPULAR SINGER I DON´T KNOW, WHY YOU HATE HIM !!??? *9* -
-
Re: MY LOVE IS ZAC EFRON
you are lesbian ..... and please switch off the Caps lock -
-
Re: Re: MY LOVE IS ZAC EFRON
ty nejseš lezba , ale kráva jo *15*
-
-
-
eliška
Zac je sice moc hezkej a dobrej a já nevim co ještě gey to rozhodně neni ale neni zase ze všech nejlepší nikdo neni dokonalej každýmu se líbí někdo jinej a mě se třeba líbi dan bambas a zac se zase líbí tobě lucinko a je pro tebe nej no ale jinak jestli to čte tak hello zac I very wel like you *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *3* *14* you very good actor,figurant and tuner!!!! *1* -
JO JO
Jo je fakt dobrej...
Můžete mi tady prosím kliknout na 200% to není vir stavím si městečko a potřebuju vaše kliky protoze mi to pridá 1 obyvatele!! Tak dik moc..... http://ostrava-torr.myminicity.com
*3* *3* -
Janík
Nwm proč sem nikdo chodí když ho nemá rád taky je fanklub tak se sem nechodí na něj nadávat *10* *4* -
proc?
proc si jsi mi to zase smazala?to nemuzu rict ani vlastni nazor? *16* -
sk8--n€y DC*
mnOoOo t3n *3* yE kwáátn3yYyY...♥♥ *14* *14* *14* *14* *1* *1* *3* *4* *15* *8* -
-
Re: sk8--n€y DC*
hahah to máš prawdu!
-
-
weggi
čágo všichni, kdo z vás je přesvědčenej že Zac je nejlepší, nejsladší a prostě nej na světě?asi hodně z vás, ale řeknu vám upřímně, teď bych nechtěl bejt za machýrka nebo tak, představovat se nebudu, ale...když vám fanděj holky tak je to úžasný, sám si to zažívám ale občas mě to pěkně štve *3* a takový řeči typu: já ho miluju...vůbec nevíte jakej ten kluk je v normálním životě, mějte se tu a fanděte svýmu idolu, ale fanděte zdravě *4* -
nelly
mno je to vážně pěkný klučina to se musí nechat...:) *14*