-
vymenim obrazky
ahojte vsetci.keby chcel niekto vymenit obrazky a plagaty high school musical za aril,rihanu.hilary,tocio hotel........a dalsie mam elku zbierku roznich celebrit a vymenim ich za hsm.tak napiste na ko.vi@post.sk
A POZOR IBA SO SLOENSKA.diky -
cool
Zac ja proste super *14* *14* ale nekde psly ze si prdnul na verejnosti a NOSIL JEDNY DRINY 8 TYDNU!!! ale je proste k zulibani *14* -
klídek
Hele holky,reci typu -ja ho straasne miluju,je jenom muuuj atd.jsou trapny.Taky se mi libi,ale nemuzete vedet jaky je ve skutecnosti.A sance ze se nekdy dostane do Los Angeles je dooooossst mala.No nevim za cas vas to prejde.A az poznate nejakeho hodneho kluka s kterym budete chodit,budete rady ze ho mate a nejaky zac efron vas nebude zajimat!!jen tak,nemyslim to spatne ale kdyz ctu ty vase prispevky tak sem to tu musela napsat -
-
Re: klídek
ahoj holky.Kdyz teda ctu ty vase prispevky tak se musim smat takovyhle kluci jsou namysleny .Urcite takovy kluky znate jsou i u nas v cesky republice *3* .Tak si to uvedomte.Jinak takhle o nem snit taky neni spatny je hezkej a roztomilej to se mu musi nechat *4* -
vidis mas pravdu me se libi uplne nekdo jinej -
tak ho prostě milujou no!:)plantonická láska:)ale jinak s tebou souhlasim,i když já taky miluju jednoho zpěváka(neřeknu:D)...jo,a ješě něco,to,že šabce dostat se do Los Angeles není malá:)já sem tam byla,klidně mi nevěřte...ale je o pravda.byla sem tam o prázdninách za tetou...ale musím říct,je to tam supeeer:)(nevytahuju se!akorát reaguju na příspěvek) -
-
Re: Re: klídek
hele bud v klidu...oprawdu ta sance ze se nekdy dostanu do los angeles neni tag mala .......byl,a sem tam 7 krat a musim potvrdit je to tam baajo........a staci jen trochu chtit a tu hvezdu tam videt muzete.......
P.S.:taky to nemyslim zle -
-
Re: Re: Re: klídek
To sem rada ze ta sance fakt je.Rada bych se tam podivala,doufam ze se mi to splni *3* jinak dik za reakceee
-
-
-
-
je okoukanej
zac je hezkej ale už je okoukanej -
Will je lepší !!!
Souhlasim Zac je hezkej ale na Wiliama Moseleye nemá a komu se to nelíbí ať si políbí -
no
no tjn *14* někdo furt někoho uráží ale podle mě je to nesmysl *4* -
láska na 1.pohled
*1* *1* Můj typ...ale bydlí moc daleko,znám tolik kluků který mu jsou podobný,ale žádnej z nich není jako on.. *14* Love *14* *14* *1* -
-
Re: láska na 1.pohled
Máš pravdu, hodně kluků je mu podobnejch, jednoho máme na škole, je to takovej ,,idol,, školy. :D Škoda, že nemám fotku ... mně se líbí snad ještě víc než Zac. *1* -
-
kopie
My máme na škole taky týpka co je mu podobnej. *4* -
-
Re: kopie
Vy se tak máte že máte na škole kluky podobné právě Zacovi...když on je tak úžasný...na spapání.. *14* *14* *14*
-
-
Re: Re: láska na 1.pohled
Originál je jen jeden..ale bohužel..bydlí moc daleko..kdybych byla aspoň jeho sousedka *1* *14* ale třeba potkám někoho jako je on.. *14* *1*
-
-
-
zac je buzna
zacu ses docea drsna buzna *3* *3* *3* -
hsm
*14* no to uvidíme třeba i toho se dočkáme *14* ale podle mě asik ne ten je jen pro Vanessu *14* *4* *3* -
-
Re: hsm
ale nemusii!...Ale jako jenom pro Vanessku treba i pro Nikki!:)..a to byhc fakt ze nebyla proti!...Vanessu mam rada!..ale Nikki?...Zac s Nikki vypadaj tak zamilovane ah! *14* *14* *14* *14*
-
-
Další odkazy
Ahojky, tak jsem se trochu prohrábla na netu. A našla jsem další docela zajímavé stránky Zaca. Takže tady jsou:
http://www.zachary-e.org/
h ttp://www.zac-efron.us/
Jsou tam i videjka, tak se mrkněte. *3* -
-
Re: Další odkazy
A ještě tahle stránka
http://charming-efron.com /index2.php
-