-
kiki
Zac je opravdu moc hezky kluk! *14* A jeho bracha je taky sladkej.!!!!!! *14* Taky bysem chela takovyho uuuzzassnyyho KLUKA.Nekdo ma jiny nazor kazdymu se libi nekdo uplne jinej ale ja rikam svuj nazor a je mi jedno co si o nem ostatni myslej!!!!!!!!!!!! -
Re: ..,,..,,.,,.,.,
Zac je taak uzasny..krasny a hezky zpiva..Miluju ho!!!!! *14* -
-
Re: Re: ..,,..,,.,,.,.,
Ano, je upe. úúúúúúžesný *3* *14* *14* *14* *14*
-
-
NÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁDHERNEJ KLUČINA
Zac je nejkrásnější kluk na světě vypadá jako *4* do opravdy hezoun s velkým H!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Asi sem se zamilovala. *14* *14* *14* -
hruza
strasny sampon, co na nem proboha vidite? -
-
Re: hruza
všechno
-
-
..
ůžasnej dokonalej krásnej !! milujůů ho(krásnej !! ) =O** =O) mucq *14* *14* *4* *4* *8* -
www.hsmvz.blog.cz
Ahoj... Zac je nej nej nej a nikdo na něj nemá... *14*
KuQněte na Blog o Zacovi a ostatních Hsmácích www.hsmvz.blog.cz
Prosím je tam i o MiLey Cyrus a dalších.. je to tam nej *14* *14* -
kikina
Teď mě docela naštval.....je to můj nejoblibenější herec ale teď mě s jednou věcí do cela dostal.....je to věc o Vanesse jak se jí vyhýbá......teď když jsou spolu ve stejným městě tak by spíš měl být s ní stýkat se s ní ale on se radši stýká s ňákýma krávama přiznejte to *9* -
-
Re: kikina
souhlasím s tebou,je to jekési divné.=/// -
Re: kikina
bože,, proč ste tak naivní?? bože dyť sou to kecy! kdyby ste se o celebrity aspoň trošku zajímali, tak víte, že sou pořád spou a šťastný!! -
-
Re: Re: kikina
jj přesně...Anet *4* *14* *3*
-
-
-
Já ho teda nemusim.Chová se jak velká hvězda a je to takovej Ken *5*
-
zaaaaaccciiik
zac je peckovej kdo ho miluje???? *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3*
ja moooocinky mooc *1* *1* *15* *15* *3* *14* *14* -
-
Re: zaaaaaccciiik
Miluješ člověka, kterýho jsi nikdy neviděla? Mně se taky líbí, ale milovat někoho z filmů a fotek? *3* -
ja ho teda nemiluju *13* -
to jo no je upa k sežrání
-
-
nádhernej
zac je skvělej!!!!!! miluju filmy HSM!!!!!! a 3.díl je nejhezčí!!!!!!! hudba je tam taková jiná!!!!!nejvíc se mi líbí jejich závěrečné vystoupení s Rakeťákem!!!!!!! *1* *14*