Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Začík

nemáte třeba icq na Zaca nebo něco takovýho?ozvěte se na icq:438619019 *4* *14* *14* *14*
    • začík

zak je tak krásnej já nechápu jak to,že mu skoro všichni nadávaj blbci jsou kteří mu nadávaj *14* *14*
    • Re: Začík

mylsíš,že to zveřejňuje jo?:DHAHA
  • ????

Ahoj,mohu se vás zeptat s kým teď chodí??
    *4* *3* *14*
    • Re: ????

z tebou určitě ne! *15*
      tak si najdi nakyho cecha ty sou nejhezci jak kterej
      a sorry jestli neumis cist bez hacku a carek papa *3*
  • Zac Efron já ho chcííííí

ahoj zacu já jsem deniska chtěla bych tě mě nikdo nechce jsem tlustá blbá šeredná a děsně neoblíbená a taky mi dost smrděj nohy *9* *9* *9* *9* *9*
    • Re: Zac Efron já ho chcííííí

hej ty nevis ze zac neumi cesky?????????
      • Re: Re: Zac Efron já ho chcííííí

a ani by ho takové nesmysly nezajímaly tak to pochop mu bude 21 a tobě kolik 10???????nebo dokonce 9 ??????????takové malé holky co mele furt nějaké nesmysly by si ani nevšiml!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Nadávky

To nemáte nic lepšího než nadávat? Viz. p**a atd. Pokud Zaca nesnášíte, dejte do najevo jinak než nadávkami, nehodí se to sem.
    • Re:milacek

je to zlaticko *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ro ro ro

me se zac nelibi je takovej vul................ *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* .vanessa je omnoho lepsi nes zac *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    • Re: ro ro ro

no zac je skvělej a hloupej *1*
      je hezkej a šerednej *1*
      je na holky a je na kluci *1*
      není vul a je vul *1*
      Lidi nehádejme se kvuli Zacoj stejne ho nikdo znas mit nebude a jeho ty naše nadávky nezajímaj *3*
    • Re: ro ro ro

Zac není vůl, je to takový slaďoušek. Všichni ho žerou. Ale máš pravdu, Vanessa je lepší, ale s těmi nahými fotkami na webu... No nevím.
  • hairspray

zdarek.Chtela jsem se zeptat uz jste nekdo videl hairspray?Jestli jo jaky to je predem dekuji za odpoved *3*
    • Re: hairspray

Čauky *4* já už jsem Hairspray viděla a moc se mi to líbilo, jsou tam hezký písničky a hlavně je tam Zac *14* no prostě úžas, můžu jenom doporučit
    • Re: hairspray

Ahoj, sice jsem Hairspray neviděla, ale sháním ho, nevíte jak ho sehnat? *3*
      • Re: Re: hairspray

Hairspray jsem viděla ve videopůjčovně a obchodě s DVD.
        • Re: Re: Re: hairspray

Moc, moc děkuju za odpověď *1*
  • no comment

jste vsichny vypatlané *13*
  • pYča

Ty vole tohle je takova pyyyyyca, vole zustan dyl jak 5 sekund na tom obrazku s vanessou a podpalim ti ty tvoje zasrany chlupy co ti nenarostly a najdeme si te i na konci sveta....
    S uctou my velici *13*
    • Re: pYča

ty hovado to si jen skusis a bude po tobe,jasny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! *5* *5* *5* *5* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *5* *5* *5* *16* *16*
  • hraje v seriálu

pro všechny fanynky mám dobrou zprávu od 16.2. vždy kolem 8 hodiny raní hraje na tv nova zack v seriálu kalifornské léto
    • Re: hraje v seriálu

DIKY ZA ZPRAVU.DEKUJI!!!!!!!!!!!!!!! *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    • Re: hraje v seriálu

ty si hodně velikej blesk ae bude hrát až v druhým nebo třetím dílu mno a jmenuje se tam Cameron *3* *14* *14*
      • Re: Re: hraje v seriálu

DIKY *3* *3* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • zac

Je to jak mum bratr a moc se mi líbí asi sem se do nej zamilovala *15* ne sranda je to fešák *5* *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit