Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...........

zdravim vsechny fandy i odpurce tohodle hezounka...takze muj nazor...Zac je jeden z řady idolů.kterýho "milujou" desítky tisíc holek ve věku 9-14(ve exremnich pripadech i vic)let...jako dobre,je hezkej,spis takovej "roztomilouckej cumacek" znamej ze 2 filmu a z titulek a posterů casaku typu Bravo,Top divky apod..dejme tomu ze se Vam libi nebo tak..ale nechapu komenty typu "miluju ho" nebp "je jen muj" apod..nevim no...omlouvam se tem kterych sem se timto dotkla...
    • Re: ...........

Já s Tebou taky souhlasím. Mě je teda o trochu víc, takže teda taky patřím do těch extrémních skupin, asi teda víc, než extrémních *1* Ale taky nechápu, jak některý holky můžou furt psát, že ho milujou, nebo že ho mají doma a je jen jejich *7*
    • Re: ...........

Určitě s tebou v něčem souhlasím, mě je sice 15(takže patřím do extrémních skupin). Máš pravdu že něco je opravdu přehnaný, ale on je teď pro nás "pan dokonalý", tak nám to prosím nekaž......Díky *4*
  • sladkej

zac je sladkej a roztomile klucina-siuhlasite? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ???

hale hölky ja sem vedle tak sou spolu nebo ne? *8*
  • NCIS

nezabudli ste ze Zac hral aj v jednej časti seriálu NCIS????mohli by ste to tam pridať....... *13*
    • Re: NCIS

NE!
  • Zac

¨Dřív jsem do něj byla zblázněná, ale ted už tak nn jako líbí se mi jak hraje a zpívá, ale brzy to přejde je to smutný ale je to fakt *5*
  • to jo!

mě se nelíbí není můj typ!a navíc Vanessa v jednom rozhovoru říkala že se asi rozejdou!ať se rozejdou když jim to spolu neklape prý zac moc rád flirtuje není divu když má kolem sebe tolik holek *7* ten ufon by si měl víc vážit Vanessy!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • Re: to jo!

víc mu to slušelo s Ashley tak nevim proč se sní rozešel *9*
      • Re: Re: to jo!

protoze je o dva roky mladsi(zac) *5*

Musíš tedy uznat, že Vanessa taky není žádný svatoušek, ty fotky byly nářez *13*

To je tvůj názor...můj názor je žhe to celé pokazila ta coura vanessa.. *5*

jj už se rozešli! *14*
  • POTDRAV

JO JE PĚKNY JETO KUS NO CO ŘIST A JE DOBRY HEREC.
  • je sladkej

je to slaďák, to sice jo, ale sladkej slaďák... ne? *14* *14*
  • Náhodou je docela dobreej..a docela fešnej :P *7*
  • Jak se točila píseň Bet on it

http://www.youtube.com/watch?v=NMLo PYg6HGs
    • Re: Jak se točila píseň Bet on it

Proč mi to vždycky tady nejde?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit