Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hezounek:-))))

ten nemá chybu *14* *14* *14* *3* *1*
  • :-*

Miluju ho!! on je proste dokonalej... staci mi se kouknout na jeho plakat a hned mam lepsi naladu!! on je proste nejlepsi nejkrasnejsi nejuzasnejsi kluk na tyhle planete!! umi hrat zpivat tancovat porste vsechno... si dokonalej a ja doufam ze konecne najdu kluka kterej bude aspon tak hodnej jako ty.. :-* *14* *14* *1* *4* *3*
  • !!!!!!!

Co tu valíte takové kecy *13* já chápu že někomu se Zac Efron nelíbí a že ho nemusí,ale jen proto ho nemusíte urážet a nadávat mu *5* jen mu závidíte nic jineho!!!! *1* *15*
    • jj

Jj přesně!
  • Zac efron

Zac je ten nejkrásnější kluk na celym světě v životě sem hezčího kluka neviděla...je fakt skvělej,roztomilej a hlavně krásně modrookej s krásnym úsměvem *14* *14* *14* *14* mhsmmr* *14* *14*
  • Zac Efron

Zac Efron je suprovej herec!
  • prosíííím

prosíím kliknete bežte na tuto stránku nebojte není tam vir a co vám to udelá? nic:) je to otázka 5vterin moc dekuju...

http://s8.gladiatus.cz /game/c.php?uid=27567
  • ZAAAAAAAC

ZAC je ten najkrajší chalan na svete .Super je aj HIGH SCHOOL MUSICAL 1,2 aj 3-ka bude. Už som videla malé ukážky .Je totálne super,že ZAC chodí s VANESSOU ANNE HUGENS.
  • eh???

toz co totok je? *9* *15* vskutku pravy muzny typ.uz mu rostou vousy???checht
    • Re: eh???

nevím vousy,ale šulin mu ještě nenarost
      • Re: Re: eh???

A jak to můžeš vědět, ty jses mu koukat mezi nohy?! *5*
      • Re: Re: eh???

LOL....já vás žeru *1*
  • zac efron

je karsnoučky muck zacu *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: zac efron

zac je muj milacek kdyz mi dilo 5 let tak sem ho videla *14* *14* *4* vi ho nikdi nedostanete *9* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *7* *14* *14* *14* *14* *3*
      • Re: Re: zac efron

zac je nejhezci a neni pro tebe ale pro vanessu vis ty kravo *5*
      • Re: Re: zac efron

Já ho taky viděla a co? Je to hezkej kluk. My ho sice nedostanem, ale ty taky ne, tak buď v klidu. S Van mu to moc sluší. *3*
  • znëna

ses prekrasnej zacu *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14*
    • Re: znëna

Vážně sem hezký? Zac Efron *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit