Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nnn

je nádherný viděla jsem ho jen dvakrát ale stačilo to aby jsem se zamilovala
  • on

on-je-upe-hnusny-muj nazor !!! holky, holky.
  • ZAC

zac je proste nejlepsi na svete strastne ho miluju ale kdo mu nefandi tak je blbej bo on je nejjjjjjjj na svete aj vanessa
  • hezky

ahojky je hezkej ! a ma hezke obrazky *4* *4* *4*
  • jujky mojky monukivil

Zac je strasne skadkej !!!! Kdo se mnou souhlasíte ? *3*
  • Nechápu...

Nechápu, co tady furt řešíte. Někomu se prostě líbí někomu ne, ale pořád to není důvod, aby jste na něj nadávali. Mně se třeba taky líbí. Tohle má být pro fanoušky, tak nechápu, proč sem lezou lidi, kteří mu nefandí.
    • Re: Nechápu...

mila ivetko, kdes prosimte zjistila, ze diskuze jsou jen pro fanousky??? diskuze jsou tu od toho, aby se v nich diskutovalo..a jsou tu nazory pozitivni, ale taky nazory NEGATIVNI, ktere k diskuzi bohuzel patri a pokud se ti to nelibi, tak tu pro zmenu nemusis chodit ty...
      • Re: Re: Nechápu...

A ještě něco, nauč se psát, není diskuze, ale diskuse a pak ta divná věta"tak tu pro zmenu nemusis chodit ty" Ale stojí vám za to chodit na jeho fórum,já nemusím jiný herce a nestojí mi za to, abych chodila na jejich diskuse. Takže běž taky otravovat jinam
      • Re: Re: Nechápu...

My zas nejsme zvědavé na Tebe.
  • ano

ano *14* *14* *4* *4* *9*
  • asd

vždyt to není kluk ani žádnej muž, to je ženská, nechápu ty holky co by láskou málem rozplynou, vypadá jako pěknej kokot
    • Re: asd

nemůžeš někoho soudit jenom podle toho jak vypadá...podle tebe nevypadá jako kluk ani jako muž..ale vem si ty 12letý holčičky ty ho prostě milujou..neznaj ho ale milujou ho..sice ani nevědí co to MILOVAT je ale jim je to jedno.. *15*
      • Re: Re: asd

ja vim co to je milovat!!!! *3* *3* *10* *10* *10*

A ty víš co to znamená?! *10* Mě je 15, jo opravdu 15, myslíš že vím co to znamená?! *16* On se totiž nelíbí jen miminům! *5*

Tak mně už dávno 12 není a líbí se mi, no a?
        • Re: Re: Re: asd

hahaha mě je 9 a náhodou vím cotoje *16*
  • lolo

jjjj náhodou já to vím jmenuje se Zachary David Alexander Efron!!!!!!!! *14* *1*
    • Re: lolo

juj to jmeno zni tak prihrate..... *3* *3* *3*
  • pravé jméno

holky vy tu furt o něm píšete jako o Zacovi Efronu ale kolik z vás ví jak se jmenuje celým jménem he? *5*
    • Re: pravé jméno

hlavne ze ses tak chytra! *13* *16* *5*
      • Re: Re: pravé jméno

bych chtěla vidět tebe jak moc seš chytrá..blbko
        • Re: Re: Re: pravé jméno

tak za 1.chytrý jsem to máš pravdu a za 2.viděly jste už někdy holku s přeztdívkou jurak?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit