Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zac

*3*
  • Zac

Ahoj že je Zac super.Je to nejhezčí kluk na světě! *14*
    • Re: Zac

no to teda mas pravdu *14*
  • Zac

nj proste zac je to sice nejhezci kluk jakyho sem kdy videla ale co resit?nejak po nem nesilim *15* *13*

Zac je nejlepší mysli si co chceš ale je
      *5*

mas pravdu je nej kluk ale proste mas pravdu *5* *4*

máš pravdu...Zac je sice krásný,ae rozhodně ho nemiluju ani nic podobnýho *3* *4*

no vidíš tak to seš asi jediná holka *1*
      • Re: Re: Zac

niky nekupuješ si náhodou bravo a nenapsala si tam něco? *3*
  • he

hele to vás zachvíli přejde ta zamilovanost do zaca efronka,jako je fakt pěknej a mrtě sladkej to se jako musí nechat fakt sladšího kluka sem asi neviděla.....!! *14* *1*
  • uhmpf

odkdy jsou na osobnosti.cz fankluby fanatickych pubertacek? (videla jsem nejake jmeno 'zac' na zebricku osobnosti a rikam, safra, toho neznam, kliknu a ..... jdu se mlatit hlavou do zdi, ze jsem tady vubec lezla! OMG) *16*
    • Re: uhmpf

pravda..driv se mi libil...ale ted jen vidim jeho foto nebo jmeno letim na zachod se vyzvracet
  • Vanessa

Ahojky.. muzete mi nekdo rict, jestli s Vanessou chodi i doopravdy??? Delam referat do skoly o High School Musical, tak bych se chtela dozvedet co ejvic informaci znejakeho soukromi.. piste plsky dyztak na maila krouzilecka@seznam.cz ... hojky a kuju predem *3*
  • klídek

Hele holky,reci typu -ja ho straasne miluju,je jenom muuuj atd.jsou trapny.Taky se mi libi,ale nemuzete vedet jaky je ve skutecnosti.A sance ze se nekdy dostane do Los Angeles je dooooossst mala.No nevim za cas vas to prejde.A az poznate nejakeho hodneho kluka s kterym budete chodit,budete rady ze ho mate a nejaky zac efron vas nebude zajimat!!jen tak,nemyslim to spatne ale kdyz ctu ty vase prispevky tak sem to tu musela napsat
    • Re: klídek

ahoj holky.Kdyz teda ctu ty vase prispevky tak se musim smat takovyhle kluci jsou namysleny .Urcite takovy kluky znate jsou i u nas v cesky republice *3* .Tak si to uvedomte.Jinak takhle o nem snit taky neni spatny je hezkej a roztomilej to se mu musi nechat *4*

vidis mas pravdu me se libi uplne nekdo jinej

tak ho prostě milujou no!:)plantonická láska:)ale jinak s tebou souhlasim,i když já taky miluju jednoho zpěváka(neřeknu:D)...jo,a ješě něco,to,že šabce dostat se do Los Angeles není malá:)já sem tam byla,klidně mi nevěřte...ale je o pravda.byla sem tam o prázdninách za tetou...ale musím říct,je to tam supeeer:)(nevytahuju se!akorát reaguju na příspěvek)
      • Re: Re: klídek

hele bud v klidu...oprawdu ta sance ze se nekdy dostanu do los angeles neni tag mala .......byl,a sem tam 7 krat a musim potvrdit je to tam baajo........a staci jen trochu chtit a tu hvezdu tam videt muzete.......

P.S.:taky to nemyslim zle
        • Re: Re: Re: klídek

To sem rada ze ta sance fakt je.Rada bych se tam podivala,doufam ze se mi to splni *3* jinak dik za reakceee
  • Zac Efron

Ahoj všichni,
    Zac je prostě ten nejhezčí a nejlépší kluk na světě........strašně ho moooooc miluji.... co vy??? *14*
  • nelly

mno je to vážně pěkný klučina to se musí nechat...:) *14*
  • weggi

čágo všichni, kdo z vás je přesvědčenej že Zac je nejlepší, nejsladší a prostě nej na světě?asi hodně z vás, ale řeknu vám upřímně, teď bych nechtěl bejt za machýrka nebo tak, představovat se nebudu, ale...když vám fanděj holky tak je to úžasný, sám si to zažívám ale občas mě to pěkně štve *3* a takový řeči typu: já ho miluju...vůbec nevíte jakej ten kluk je v normálním životě, mějte se tu a fanděte svýmu idolu, ale fanděte zdravě *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit