Přejít na výpis diskuzí

Zayn Malik

OSOBNOST 28.10.2011 
654 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.facebook.com/pages/Dream-of-One-Direction/153247604795056 Přidejte se! :)
  • Tohle je komentář pro ...(anonym):
    Jsi fakt totální neinteligentní člověk kvůli takovým jako jsi ty je Niall smutný! Niall má úžasný hlas jako ostatní! Bez Niall by nebyli 1D! Jsi vážně blbá! Jestli máš ráda 1D máš je mít ráda všechny ;) Takové "faninky" nesnáším!
  • On je uplne krasnej. Harry je taky hezkej ale Zayn je proste a jednoduse nadhernej. Klidne se vsadim ze nejsem jedina kdo se zamiloval do Zayna jako ja. :* miluju te :* :*
  • Takže abych to asi tak shrnula:
    One direction jsou úžasní :))
    Nejlépe zpívá Harry, Liam, Zayn, Louis a nakonec Niall, protože písnička Little Things je nádherná, ale prostě jak tam zpívá Niall je to takové nemastné neslané takže nic moc :(
    Nejhezčí je Harry s Liamem, pak Louis, Zayn a Niall.. prostě Niall není moc pěkný :(
    a kdyby sem to vzala podle chování tak určitě na prvním místě bude Liam-je to takový jak všichni říkají "Taťka skupiny" :) potom nejspíš Niall-chová se také rozumně a dospělácky, potom Zayn a nakonec Harry a Louis to jsou ještě takový puberťáci, hlavně teda Harry :D Nejlepší píseň- What makes you beautiful, One thing, Live while we're young, Little things, Gotta be you :)
    Ale co mě teda hodně vadí, je to, že Harry už má zkoro 30 tetování, Zayn nějako kolem 20, Louis 3, Liam 2 a Niall 1. Jó jedno,dvě nanejvýš 3 tetování nevadí, a je to i hezké, ale 30 to už mě příjde fakt moc :(( zachvíli bude mít HArry potetovené celé tělo :( Dále mě vadí, že Zayn a Niall kouří :/ vždyť si uplně zničí hlasy a plíce :/ Jsem ráda že Liam nekouří ani moc nepije :) a u Harryho jsem také ráda že nekouří :)) A ještě by teda nemusel Harry tak střídat holky :D Třeba Louis už je s Ell dva roky a Liam byl s Danielle taky dva roky, ale Harry prostě musí každej měsíc měnit :D
    A vy co kecáte o One Direction, že jsou teplý atd. tak se laskavě uklidněte ! Oni už toho dokázali v životě docela hodně, zato vy? nic! ale vy jen prostě závidíte! protože jsou to hezký, úspěšný kluci.. je mi z vás blitmo !
    a to je asi tak konec mej dlouhej slohovky o One direction :DD
    doufám že kluci někdy navšíví i Českou republiku ;)
    • Ježiši musíš to dávat ke každýmu ???!! Už je to trapný :D
  • ja som sa narodila 12.1. a aj zayn sa tak narodil !!!!!
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • tak to bych se asi zbláznila radostí..:)) to ti teda preju slavit narozeniny jako on..:))
  • zejn je okuozlující *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3*
  • to mas pravdu baruska *1* *1*
    • že jo *1* *1* *1* *1* *1*
  • a ti anonym si trapna s tou nirvanou *11*
    • Neasi taky si myslim a ne trapna ale MEGATRAPNA *1* *1* *3*
  • je pekny *14* *14* *14* *14* cmuk

jezis ja ho asi milujem

*14* *3*
  • Nirvana FOREVER!!
    • Fůůůjj stary magoří!
      • Pokud tohle řekneš tak seš asi pěkně blbá! Nevim proč je nazýváš magorama!! Pusť si někdy nějakou jejich písničku a koukni se na český překlad. Všechny ty písničky jsou o Kurtově nelehkém životě. NIRVANA-THE BEST :)) One direction mám ráda ale nikdy na Nirvanu mít nebudou...
        • No nic moc..... *3* nwm proč to pišeš sem napiš si to na jejich stranku diskuse,jinak pro mě je to zas naopak *3* *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit