Přejít na výpis diskuzí

Zayn Malik

OSOBNOST 28.10.2011 
654 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám narozky pět dní po něm, taky jsem kozoroh :DDD
  • Zain je sladkej *14* *14* *14*
  • souhlasím všichni jste tak ujetýý ( bože) .Jsou to jenom zpívající paka *1* *1*
    • a ty zas závistivá blbka tak pomlč ;* *3*
  • http://www.facebook.com/pages/Dream-of-One-Direction/153247604795056?ref=hl :)
  • Gay! Bu*na, stejně jako všichni z 1D ;) Jediný song sem od nich slyšela - What makes you beautifel a to mi stačilo! :D Strašné, teplé apod.
    • drž hubu ty p--- víš co ty si hajz- jo řeknu ti jen jedno smrdí ti zdržk- jako z mamutí řit- se do nich nenavářej ty lemro!!!akorát jim závidíš že jsou sexy no a tak jim nemusíš závidět a to ti potvrdí hodně jejich fanynek jo a mimochodem ty si lesb- protože si o nich myslíš že jsou ge---- a ani neumíš napsat slovo beautiful dyžtak se vrat zpátky do mateřský školky!!!a ještě jednou a dostaneš potlamě k--- a najdu si tě !!!! *16* jo jinak holky souhlasim s váma jsou nádherní :) *7* *14* *3* *15* *2* *1* a tý opruzovačky nudí se vlastnim životem *6* no prostě jsou sexy a basta fidli
      • Ty jim děláš osobního strášce a přitom na tě serou buzny:DDDD Ani tě neznaj prosim těXD
        Nechapu kdo se doních může zamilovat když je ani neviděli na živo nebo snima netraví vůbec čas.Toje jen pobláznění!! A Srdíčko někdo může taky psát s dotykače takže může překliknout .Jsou sexy HAHAHAHAHA .... jo to říká spoustu GEjůůůůůů *1* .POdle mého názoru mají všichni účesy jak paka A Kchsichty jak magoři a věřte mi Já jim nezávidím !!!
        STĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚR!!!
    • A co si dokázel ty? Přestaň se do nich navážet.... když je nemáš rád nevšímej si jich!!!
    • seš asi **** :D nemusíš jim závidět slávu a vzhled *3* *3* *16* *16* *16*
  • Sexy čokoládovej!!! *3* Je nejhezčíí a nejsladšíí!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Je to ten nejlepší kluk na světě je nadhernej i víc to než nadhernej,kéž by žil v česku bylo by to mnohem snažší něž jet do Londýna. *14* *14* *14* *14*
  • ujde *3*
    • ujde!!! je to ten nejlepší kluk na světě !!! *14*
  • bajunkas
    Já ho miluju ♥♥♥ :-* :-* :-* a moc nejlepší zpěvák z 1D a z celého světa ♥ *14*
  • On je nejlepší :DD *1* *1* *1*
    • To máš pravdu nejlepší ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit