Přejít na výpis diskuzí

Zayn Malik

OSOBNOST 28.10.2011 
654 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Happy Birthday Zayn <3 *14* *14*
  • very happy happy H-day!
  • Já ho prostě miluji,... On je ten nejhezčí a nejlepší kluk na světě ,)) Dokonalost sama ,)) Perfect for me ,)) *3* *14*
  • Happy Birthday Zayn!
  • Tady se pozna pravy fanousek Zayna odsoudili jste ho aniz by jste si zjistili podrobnosti proc to udelal proc odesel z 1D proste ma jiny styl hudby a nechtel delat to co ho nebavi ja ho chapu a porad ho mam stejne rada a budu ho ve vsem podporovat at se rozhoduje jakkoliv at zpiva jakekoliv pisne at chodi z jakoukoliv holkou je mi to uplne jedno ja vim ze to ze se s Perrie rozesel tak zbabelim zpusobem ale Zayn je taky jen clovek jako mi a to ze udelal chybu neznamena ze ho musi zato hned kazdy urazet cetla jsem tu nektere vase komentare a musim rict ze jsou fakt od vas faninek dost hnusne fajn nebudu vas tu premlouvat aby jste Zayna znovu podporovali a meli ho radi jako kdysy
  • zayn je velice nádherný strašně se mi líbí ... a on je jenom můůůůůůůůůůj (miluji ho *14* ) je kášný kášný kášný
  • hohoho zayn je nejnádhernější kluk na světě....z celého vesmíííírruuu ........je to ten nneeejejejejejejejejeeeejjjjj kluuuuuučččiiiinnnneeeeekkkk na světě....z celého vesmíro...je tak nádhernej a ty jeho vlasy mmmmmmmm.....miluju ho vy ***** bože já se zblázním on je seexyy nejnej na světě i love zayn i love zayn so much!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • sabushenka
    All the best of luck health, success, a lot of fans, I sing at the longest .... :)
  • Když se mají rádi ať se vezmou a doufám, že se pak nerozvedou. Ale mohli by mit předmanž. smlouvu.. pro jistotu.. ale jsou to jejich životy a jejich volby, ne naše. To že je jim 20 neznamená, že jim to nevyjde.
  • Nepřestanu ho mít ráda kvůli tomu co udělal. Ale jestli chce takhle pokračovat dále, lámat všem holkam srdce, tak ho přestanu obdivovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit