-
I love Zayn, happy brithay Zayn !!!!!!!!!<3
-
Happy b-day Zayn..;)
-
ahoj s one direction se mi líbíš nejvíc *14* zpíváš jako anděl *8* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* PS: Zayn je jednička *1*
-
one direction jsou nejlepší skupina ale nejhezší je zayn a niall *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Ja ťa milujem Zayn si najkrajší najlepší najkrajšie spievaš ja ťa MILUJEM Zayn I Love you Zayn *14* *14* *14* *14* *14* I Love you Zayn *14* *14*
-
A co se tyce te Perrie a rozchodu Zayn urcite neni jediny kdo se tak rozesel se svou holkou pres sms takovych lidi je na svete vic ale Zayn neni spatny clovek neznam ho sice osobne ale byl to vas milacek ja nechapu ze jste ho tak odkopli co vam udelal proc se k nemu obracite zady jen kvuli rozchodu z Perrie nebo z toho ze odesel z 1D copak jste se ho nekdy zastali kdyz ho nekteri hateri nazyvali gayem zastal se ho nekdo z vas nekdy ja jsem jeho zkutecna faninka protoze i pres to vsechno co udelal jsem zustala jeho vernou faninkou ktera ho porad podporuje zastava se ho a rada posloucha jeho pisnicky a neodsuzuje ho za ty chyby co podle vas udelal zvas te to holky Zayn na vas spoleha ma vas rad a pise a zpiva pisnicky jen kvuli nam fanouskum aby jsme byli stastny a radi je poslouchali to je vse co jsem vam chtela rict doufam ze si to prectete a znovu zacnete poslouchat Zayna mejte se hezky
-
-
ne to, ze ho nebo kluky nazvali gay se jich nezastal nikdo *4* *4* *4*
-
-
No vidis a ja bych se ho zastala udelala bych cokoliv aby prestali kluky z 1D pomlouvat a co se tyce Zayna ja vim ze on uz ted nevypada tak jako triv ze uz to neni ten hezkej cernovlasej hezounek z one direction ale I presto me se porad libi I kdyz si ostrihal vlasy a ted ma bile vlasy ale I presto se me porad moocc libi me je totiz jedno jake ma clovek vlasy nebo kolik ma tetovani a kde to tetovani ma ja mam Zayna rada takoveho jaky je a brala bych ho I s vyholenou hlavu je me to fakt jedno kdybych mohla mit Zayna tak bych proto udelala cokoliv abych ho ziskala vzdala bych se pro nej uplne vseho protoze takovej peknej kluk jako je Zayn za to stoji
-
-
-
JO
*16* *16* -
Já ho miluju ♥♥♥ :-* :-* :-* a moc nejlepší zpěvák z 1D a z celého světa ♥ *14*
-
si nejhezci kluk jeeeeeeeeeeee *14* *14* *1* *1* *1* *1*
-
Happy birthday Zayn XD