Přejít na výpis diskuzí

Zbyněk Drda

OSOBNOST 31.12.2006 
135 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • si nejlepší ale sklamal jsi mě

zbyndo muzu rici ze si nejlepsi a nejprijemnejsi zpevak kteryho znam a celkove ze superstar ale s se sonou pavelkovou si me sklamal ale chtela bych aby si byl stastny a slusi vam to spolu a doufam ze vam to dlouho vydrzi pa a doufam ze se nestanes arogantnim a nafoukanym jako ostatni mimochodem mas fajn cedo znam ho na spamet mela jsem ho hned jak si ho vydal si bezva pa žouža mejte se se sonou hodne radi a zadny hadky ju pa *3* *3*
  • Písničky Drdy

Ahojky pls schánim písničky Zbyňka Drdy.posílejte mi je na smajlik.77@seznam.cz a až mi pošlešte domluvíme se co za to vyměnim..děkuji *4* *3* *14*
    • Re: Písničky Drdy

Kup si CD :-)
  • zakusel

Zbynek drda je kus chlapa jeho postava, oci, vlasy a hlas me vzdy privadeji do varu je natolik pekny ze kdyz zpiva privadi me k silenstvy a to nejsem holka *4*
  • je to kus chlapa

Zbynek drda je fakt kus chlapa takovy telo jako ma on se jen tak nevidi, vzdy kdyz ho vidim tak slintam, ale to fakt sexy bomba nejan pro holky *15*
  • Krásný hlas

Zbyněk Drda zpívá pomalé písně tak krásně,až se člověku objeví slzy v očích-aniž by chtěl.Stačí se zaposlouchat a každý si okamžitě vzpomene na toho,koho má doopravdy rád.V případě,že s ním nemůže být-zakázaná láska-je to o to horší...(MTZP).
    Niky (kr.embryo) *14*
  • je nej

drdík je dost pěknej na živo je nej a je moc roztomilej akorát se podepisuje divně ale nevadí *14* *14*
  • Sice s malým zpožděním

- všechno nej, Zbynďo, ať tě svět baví. *4*
  • narozky(20)

vše nej pro zbyněčka od ilonky *14* *14* *1*
  • Nový singl

Zbyněk má první singl!!! Tady jsem našla předprodej!! http://www.allmusic.cz/skladba/mili ony-pradni
  • ZBYNĚK

Zbyněk je fakt super mám ho moc ráda a je super že vyhrál v TýTý objev roku a v kategorii zpěvák byl na druhým místě!Moc mu to přeju a držím palce!!P.S:2.dubna mu vychází CD!!!!!§ *3* *3* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit