Přejít na výpis diskuzí

Zdeněk Bakala

OSOBNOST 14.11.2010 
165 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prosba

Dobry den pane Bakalo nebo kdokoli to ctete. Jsem telesne i mentalne postizena tehotna zena se skvelym podnikatelskyma napadem. Vsechno je 100% zaruceno, muzete poslat jakoukoli castku. Spodni omezeni je tak Kc 500, aby se mi vyplatilo si pro to dojit, ale shora to prakticky omezeno neni. Kdybych ty baliky penez neunesla, prijedu si autem. Dekuji mnohokrat
  • Pokus o kontakt

Dobry den pane Bakala,ci osobo poverena PR pro pana Bakalu.Nabidl bych sve znalosti a schopnosti pracovat pro Vas.
    Mam VSB,praxi v marketingu a managementu,umim plynne Nj,komunikativne Aj a Rj.Pracoval jsem od odbihani voziku na sachte az po prokuristu.Bydlim na Sumave nedaleko.Curicullum Vitae mohu zaslat.Nezkusit to alespon takto bych si vycital.S pozdravem Ing.Ivan Hausner
  • jiný svět

nevěřím co vidím. připadám si jako na palmovce - jak tam žebrají o cigáro (taky jsem to dělal při i při své ekonomické VŠ).sám mám spoustu starostí. nemoc (operace, pak skončeno v bohnicích), krach, peníze, rozpad manželství. ale srdceryvný dopisy na nepravým místě? ne to není beznaděj, to je za pár úderů do klávesnice alibismus; že přijde spasení.
    mimochodem pane Bakalo, nemáte tak 1,5 milionu? mám 4 děti. fakt vrátím, fakt, nekecám. jsem dobrej kluk...
  • Re: jako ,,Google

Huraa! Zni to tak skvele ze do toho vlozim vsechny sve uspory, uspory babicek... proste vsechno! No to si nesmim nechat ujit, jinak se poohlidnes po penezich v zahranici. Ja mam takove stesti, ze jsi vlastenec a chces prioritne pennize od cechu. No bude to urcite bomba, kdyz to mas tak hezky promyslene... A HLAVNE JE TO NEOTRELE A ORIGINALNI! Navic se to podoba Googlu a ten uspesny je, takze tohle je jasna tutovka. Pocitej se mnou *14*
  • jako ,,Google"

Mám zcela nový internetový projekt s podobným zaměřením jako Google mířící na globální trh.Demoverze i strategie je vytvořena. Hledám strategického investora/společníka,nemusí to být zrovna ZB ale musí mít potřebný kapitál.
    Pokud to, co hledám nenajdu v ČR,poohlídnu se v zahraničí.
    Jistá raketová expanze a vše,co k takovému světovému projektu patří.
  • Kašlu na studený vataře...

Kašlu na studený vataře,já se obracím s prosbou na podnikatele,jenom oni dokážou pomoct.Potřebuji sehnat do dalšího podnikání 1.3mil cca do 5let vrátím,poze osobní jednání.Je to výzva?Nebo somrování?Dám do protiůčtu svůj byt na který jsem 5let dřel jako mezek.Najde se někdo OPRAVDU férovej?Nemohu čekat dlouho,děkuji.
  • Re: Pomoc v nouzi

Dobrý den, no jen by mě zajímalo jak se takové nemoci vyrojí z ničeho nic bez předchozích potíží...jako 16let jsem zdravý jako ryba a pak v den lékařské púrohlídky kvůli hypotéce najednou ouvej a vše je v háje?to snad ne?a žebrat o peníze na internetu je ubohý...řešení: nemáš na to prodej barák a kup byt..
  • Re: Re: Hledám sponzora

NO CO JE MI TŘEBA DO TOHO KOLIK VYDĚLÁVÁ ČLOVĚK V OKD?Ženská si naivně myslí že si tuto diskuzi čte i pan Bakala(nebo že byť o ní jenom ví, což je hoodně naivní), a zkouší z něj vytáhnout prachy..což by zkusil každej třetí tady myslím... *3*
  • ???

Vy si myslite, ze ZB ma cas chodit na tyto hloupe stranky a cist vase prispevky? Na takove hlouposti nema cas!
  • Re: sponzoring

Slečno Lucie, p. Bakala je wamp. Stačí se na něj podívat. Je tam kde jsou peníze, nebo nahlas křičící reklama. Třeba nadace. Do té dá pár milonů, a už má plán jak z toho vytáhnout miliardy.
    Za chvíli bude mít monopol na nemovitosti, a bude si určovat ceny nájemného, třeba jako jsou v Praze. *5*
  • Re: Re: Boj za odkup bytů slíbený panem Bakalou

Milý Marku nejde jen osib. Jedná se o zaručení se provedení služby převodu bytů nájemníkům. Pro nedodržení, bude čelit soudním stíháním, přesně podle zákona. Trestních oznámení bude daleko více. Nemluvě o nepříjemných stížnostech, které ho důkladně proklepnou. Protože české politiky promazal, Budoumít co číst i v EU.
  • Re: Re: Pomoc v nouzi

Dobrý,
    Pan Bakala nedával sliby. Nýbrž se zaručoval službou zprostředkováním prodeje bytů. Nedodržení se vystavil trestnímu stíhání. Dokonáno bylo prohlášením 14.5.08. Proto budou poudávat trestní oznámení tisíce občanů. Krom too i spoustu stížností, i mimo české orgány.
  • sponzoring

Dobrý den
    Hledáme sponzora pro jezdeckou sportovní stáj. Věnujeme se sportu endurance. To
    jsou vytrvalostní závody na 40-160KM v terénu a první vyhrává mezitím jsou
    přísné veterinární kontroly a povinné přestávky. Na tento rok máme připravené
    2arabské koně a 4 další jsou v přípravě. Za sebou máme účast na mezinárodní
    závodech v Belgii na 2x60Km dále 4.místo na národním Maďarské 60Km závodě.
    2.místo na Zelčínském 80Km závodě, 2.místo na Nučickém 75Km závodě a další
    dojetí na tuzemských dostizích. Na letošní rok máme kvalifikaci na MČR junior a
    v plánu je kvalifikace na ME. Koně jsou v přípravě. Potřeba sponzoringu je na
    kovářské potřeby a výjezdy na závody či vybavení. Jsme ochotni mít reklamu vaší
    společnosti
    na oblečení, na dekách, na autě vše ostatní je na vzájemné domluvě.
    Také se ukazujeme se dvěma PP klisnama Shagya arab (Karrey 1,místo 2005)
    v plánu je se ukázat v Lysé nad Labem, dále výstava Achpak s plnokrevným arabem
    který letos bude startovat na mistroství ČR.
    Více na LucieSukova@seznam.cz nebo na 723 078 921
  • Lide je my s vas zle ..

Lide je my s vas zle , kde mate svoji hrdost ?Podivejte se na sliby Bakaly..
    A je mi lito jenom pana Kolare.Vy ostatni jdete do haje !
  • Re: Pomoc v nouzi

Nepýtať o peniaze, založte nádaciu zameranú práve na osoby ako ste vy (isto vás bude dosť) a ponúkni OBCHOD, na to Bakala počuje. Nech bude v podnikových novinách napísané: OKD si váži svojich bývalých zamestnncov, a preto vyplatí na podporu xx milionov korún. Firma má reklamu o tom, ako je šľachetná a vy máte ďalšiu prácu.
  • Re: Hledám sponzora

Šľachetná prosba o drobné, a čo tak si položiť otázku: Koľko zarába taký zamestnanec OKD priamo v doloch, kde sa získava zdroj tržieb firmy?
  • Re: Pozdrav

Ty si ale blbá kráva, také Bakala potrebuje, aby mal z čoho rozhadzovať.
  • Re: Boj za odkup bytů slíbený panem Bakalou

Neverte sľubom kapitalustu BAKALU. Oni iba rád dáva. Nezbohatol na tom, že by ich plnil.
  • Boj za odkup bytů slíbený panem Bakalou

Dobrý den, prosím všechny čtenáře aby nahlédli na web http://www.bytyokd.cz, kde sdružení nájemníků bojuje o odprodej bytů slíbený panem Bakalou v roce 2005.
  • Pozdrav

Dobrý den pane Bakalo,
    dnes jsem projížděla internet a v rámci svého podnikání jsem vyhledávala nové možnosti reklamy a obchodních příležitostí. Díky nejrůznějším odkazům jsem se dostala i na Váš životopis a se zájmem jsem si ho přečetla. Musela jsem se usmívat, když jsem zjistila, že jste nejen Vodnář, jako já, ale že jste vystudoval i textilní školu v Brně - stejně jako já :o)))
    Vaše vzdělání, odvaha a obratnost v obchodu je úctyhodná a já budu doufat, že se mi podaří Vás alespoň malinko kopírovat, stejně jako v předchozích dvou případech :o)))

Přeji hezký den Vám i Vaší rodině,

S pozdravem,

Jitka Hanáková
    www.jh-hracky.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit