Přejít na výpis diskuzí

Zdeněk Bakala

OSOBNOST 14.11.2010 
165 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bakalo ty podvodniku,co si myslis ze ses?nadclovek?tech uz tady par bylo a vsichni skoncili spatne,stejne si ty svoje nakradeny miliardy do hrobu nevezmes.U me ses obycejnej zlodej,ja cesky zbohatliky neuznavam protoze kazdej vi jak ke svemu bohatstvi prisli podvody a zlodejinou protoze tu nebyly a nejsou zakony.Az padnou ti co nad tebou drzi ochranou ryku tak padnes i ty a skoncis pred soudem,vezmou ti nakradenej majetek a dostanes minimalne deset let natvrdo.Bakalo,jdi do hajzlu.
  • Nezávidim Vám peníze,ale v těch Vaších neoteplených bytech v Karviné-Ráji je i přes intezivní topení jen 18°C.Ty lidi platí dost vysoký nájem a žijou jak bezdomovci.Jednou ta éra ale pro Vás skončí.Nájemník
  • scháním investora

Dobrý den,hledám touto cestou investora,který by zainvestoval můj začátek podnikání.Dle dohody se můžeme domluvit.
    V případě vážného zájmu mě kontaktujtena E-mail: B.M.drevostavby@seznam.cz
  • poskytnutí investice pro podnikání

Dobrý večer! Neustále sháním investora pro pokrytí náklady k podnikatelském projektům, které jsou i vysoce výnosný. V současné jsem nikoho nesehnal a tak bych potřeboval pokrýt náklady pro projekt cca 2.500.000,kč. Pokud by se naskytl větší obnos. Tak jsem schopnej investice i rychleji znásobyt. Pokud budete mít zájem investovat do mojich projektů. Ozvěte se mi prosím na telefoní číslo a to +420 732 569 708 a nebo na meil a to: CZECHOGLOBAL@seznam.cz. Mluvím pouze česky a jinak jsem ochotnej zaslat zhotovenej projekt na meil. Předem Vám moc děkuje za pochopení ředitel firmy OSVČ - CZECHOGLOBAL Ivan Lehota
  • klídek

lidičky nevím proč ztrácíte čas a rozčilujete se tady, eště si přiženete vředy. Vždyt ten p. bakala určitě vůbec nečte názory a problémy svého rozhořčeného poddaného lidu! Má nás VŠECHNY jak se lidově říká v dupě!!! Hlavně že On a jeho miliardy se maji fajn tak co by se staral o jiné?... *5* *5* *1*
  • Prosba

Dobrý den pane Bakalo,nezlobte se že se Vám odvažuji napsat,ale mohl by jste se mi ozvat na můj email?Mnohokrát děkuji
  • Krasný den

Přeji krásný a úspěšný den a pokud to bude z Vaší strany jen trošku možné, prosila bych Vás o zavolání na telefon 722629905.Děkuji - s přáním krásných Vánoc!
  • Otázka

Mám otázku,jestli panu Bakalovi se dá napsat pouze přes vás nebo je nějaká přímější možnost.Děkuji MK
  • Prosba

Dobrý den
    Neznámý človíček z Prahy by od vás potřeboval pomoc třeba i radou .
    Nevím jestli takovéto věci se dostanou k vám nebo jestli to přečte někdo z vašeho týmu ale jsem jeden z dělníků z Modravy
  • Bakalo bacha

Bakalo bacha!
    Jednou zkončí éra Paroubků.Zaorálků atd. A pak už nikdo nebude držet nad Tebou ochrannou ruku!Na každou svini se vaří voda jak na ně tak i na Tebe a uvědom si,že ač máš jakkoli rychlé auto nebo třeba i soukromý tryskáč,tak kulka je rychlejší.dobře si to zapamatuj!Bohatnout na chudácích se nevyplácí *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší