-
já ho žeru
Sleduji každý díl a neexistuje že by mi mohl ujít.Já Pana Zdendu miluji, miluji jeho vyjadřování, jeho pohled na druhé a život jako takový. Je prostě jednička. Akorád jsem si chtěla o něm něco přečíst, ale tady v tom životopisu moc toho nemá. Myslím tím jestli má a kolik dětí apod. *16*
*7*
*14* -
-
Re: já ho žeru
Přála bych Vám, aby byl svobodný a potom, až budete vařit, aby se Vám díval přes rameno. Pak by Vás mohl počastovat slovy, že umíte h.... a že ho s..... To by pak asi bylo po lásce. -
-
Re: Re: já ho žeru
Ono ale uprimne receno, v tech hruzach, kterymi se tam kolikrat musi brodit, se ani nelze divit, ze obcas mu to ulitne, nakonec kdyby to tem kucharum rikal moc jemne, houby by si z toho delali...a neco jineho je varit doma a pro nekolik desitek ci stovek hostu v restauraci ci v hotelu. *3*
Pokud nekomu vadi, ze se v poradu moc pouzivaji sprosta slova, rada je jednoducha- nedivat se na to, programu je dost, nebo existuji i jine cinnosti. *4*
-
-
-
kuchař možná
No kuchař to možná je - to soudit nemohu, ale mluvit se slušně nenaučil ... Vyjadřováním je to buran ... -
-
Re: kuchař možná
zaprvé - má to v popisu práce a zadruhé - něco prostě nejde říct mile a jestli se má něco změnit, musí na to tvrdě a za třetí - v kuchyních se tak prostě mluví -
-
Re: Re: kuchař možná
Na jednu stranu je vulgární, ale je to profík se vším všudy. Vážně, klobouk dolů. je geniální... -
-
Re: Re: Re: kuchař možná
Ono zase na druhou stranu nekdy, kdyz vidim ty hruzy, kteryma se musi brodit, to ja bych byl jeste sprostsi teda...:-))))) K tomu poradu to zkratka patri, myslim, ze normalne takhle Zdenek urcite nemluvi. *13* *13*
-
-
Re: Re: kuchař možná
NE VŠICHNI V KUCHYNI TAK MLUVÍ, JE TO HULVÁT NIC VÍC -
-
Re: Re: Re: kuchař možná
Zalez puritáne :-D
-
-
-
-
???