Přejít na výpis diskuzí

Zdeněk Troška

OSOBNOST 31.12.2006 
290 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Princezna ze mlejna

Ahoj nevíte kde se natacela scénka v princezne ze mlejna 1. je to tak scenak kdyz jindrich jde se podivat na rozpadlý hrad ten hrad jak se jmenuje to vim ale potom az ho vodni a čert promeni na prekrasnou komnatu tak bych chte vedet kde se nachaza ta komnata na jakým zamku dekuju Holoubek
    • Re: Princezna ze mlejna

Princezna ze mlejna se natáčela u rybníka vedle obce Čichtice (což je nedaleko Blanska v Jižních Čechách. Mlýn nehledej, byla to pouze kulisa). Co se zámku týče, jedná se o zámek Dobříš.
  • Pohádka

Měla bych námět na dvě pohádky,ale udělat brontosaura jako hlavního hedinu asi moc nepůjde:o)
    A co takhle Květ lásky,zní to jemně,ne!
    Přeji všem,co taky tajně doufají,že jim pan -Troška odpoví hlavně hodně zdraví,přátelé a mějte se hezky *14*
  • Nedostatek pohádek

Dobrý den,slyšela jsem Vás si stěžovat,že je nedostatek pohádek.Tak jsem se rozhodla jednu napsat,tedy nejen proto.Nejsem profesionál,ale amatér,který píše celý život do šuplíku.Považuji Vás za odborníka na pohádky a i když vím,že času určitě nemáte nazbyt,tak pokud by Vám někdy vyšla chvila,byla bych Vám vděčná,kdyby jste si mohl kousek přečít.Nevadí,když to nebude možné,budu Vám i tak přát hodně zdraví a hodně práce...Radka
  • Děkuji Vám

POane Troško, přeji Vám krásný den. Chtěla bych Vám poděkovat za Vaše krásné pohádky a veselé filmy, v dnešní době pohladí duši a ještě se u nich zasmějeme.Jsou lidské a pohodové. Ponuré a hororové štědrovečerní pohádky stály za houby, člověk se u nich spíše bojí a mé dvě vnučky pak strachy nemohly usnout.Přeji Vám šťastnou ruku při výběru témat a také hodně malých i velkých diváků. Vaše filmy jsou zárukou kvality a dobré nálady.Ještě jednou Vám děkuji za pohádková pohlazení. Eliška
  • Rev.Dom.Zdenek Troška

Vazeny Pane rezisere Troško,nejsem sice Cech,ale dovoluji si Vam napsat a podekovat za Vase nadherne filmy a pohadky.Uvidel jsem je teprve a poprve kdyz jsem prijel do Ceske republiky a hned jsem se do nich zamiloval. Zvalst trylogie Slunce,seno... je mi blizka a prirostla mi mocno k srdci. Mozna proto,ze jsem se taky vychoval na venkove;i kdyz to bylo v Polsku,tak musim rict,ze lidske chovani a vztahy jsou vsude stejny a je to jedno,jestli je to tu v Cechach,Polsku nebo kdekoliv jinde.Lituji jen,ze Vase filmy nejsou az tak rozpropagovany u nas v Polsku,protoze by mohli prinest hodne radosti a slunce i mym rodakum.Omlouvam se za mou cestinu a preju Vam a vsem hodne uspechu,zdravi a taky slunce a radosti se zivota *4* Jacek z severnich Cech
    p.s.Hostice jsou nadherny
  • poděkování

Pane Troška, velice moc děkuji za Vaše krásné pohádky i ostatní filmy. Ještě nikdy jste nezklamal a snad jako jediný, dokážete natočit krásnou, klasickou pohádku. Žádná moderní pohádka není to, co dokážete vy. Jako mladá jsem si přála být herečkou a to se mi nesplnilo,ale to co dokážete vy i s neherci, je obdivuhodné. Dokážete pohladit po duši a při všech filmech, co jste natočil,dokážu zapomenout na vše zlé, co nás obklopuje. Díky, díky, díky. Hanka Fikrlová z Plzně. *14* *3* *3* *3*
  • Jste nejčestnější muž

Vážený Pane režisére a osobnosti s vel-kým R i O,Zdeňku Troško,hlavně svými fil-my,ale i jinak svým publikovaným životem(jinak jste byl prakticky neznámým) doka-zujete,že jste opravdu vynikající člověk!
    I při Vaší možné kandidatůře do Senátu jste to své chlapské slovo víc jak 100%ně
    dokázal a my,celá naše rodina se před Vámi pokorně skláníme a děkujeme Vám, vá-
    žený pane umělče!
  • Dotaz

Dobrý den,
    chtěla bych se zeptat, jestli někdo nevíte, kde v Itálii se natáčelo Slunce, seno, erotika. Díky
  • DÁREK PRO TCHYNI

Dobrý den pane Třísko,
    doufám,že můjdopis resp.moji prosbu mohu takto adresovat přímo na Vás.Nejdříve samozřejmě musím a chci samozřejmě vyslovit hold Vaši práci, které si nesmírně vážím. Moje prosba má návaznost na Vaše první jahody( Slunce,seno a jahody ).Maminka moji manželky bude příští rok slavit padesátiny. Chtěl bych jí se švagrem na oslavě zazpívat a zatancovat písničku z babského bálu z filmu Slunce , seno a jahody. Ale bohužel nedaří se mi najít text této písně.Pan Lábus ohlašuje kulturní vložku,kterou připravily naše ženy.....Já jsem nevěděla jakýho,trnky brnky,jakýho.....Mohl byste mi poradit, jak se k tomu dopátrat.Předem děkuji za Váš čas a přeji mnoho štěstí a úspěchů do budoucna. Předem děkuji a jsem s pozdravem Jiří Čepička Vysoké Mýto
    • Re: DÁREK PRO TCHYNI

http://hudba.hradiste.cz/index.asp? AKCE=DETAIL&ID=NNJJPQSPM
    • Re: DÁREK PRO TCHYNI

Pan Tříska Vám jistě rád odpoví... *9*
      • dotaz :)

Dobrý den pane Troška, doufám, že se k Vám nějak můj příspěvek dostane, chtěla jsem Vám napsat, že jste opravdu veliká osobnost a moc si Vás vážím, o to více mě mrzí, že nemohu přijet na otevření Pohádkové Šumavy :(..Chtěla jsem se s Vámi moc setkat, už odmalička jsem Vaši velikou obdivovatelkou a díky Dívce Šumavy jsem měla možnost na otevření přijet,bohužel ale nemohu, chtěla jsem se tedy zeptat, zda budou ještě nějaké akce s Vámi a popřípadě jaké?Psala jsem Vám už jako malá, strašně se mi líbí Vaše pohádky a chtěla jsem v nich samozřejmě i hrát:)Plánujete ještě nějaké?A bude možné přijít na konkurz?Jestli ano, jak je možné zjistit kde bude místo konání a kdy?Jsem ze Strakonic a musím Vám říci, že i tady jsou kina na Vaše pohádky vždy zaplněná a to nejen dětmi:)Určitě máte takových dotazů plno, ale prostě jsem Vám napsat musela!!!Moc Vám fandím, mějte se krásně! S pozdravem Strakoničanda Andrea ( andy.s1@seznam.cz )
      • prosba

Dobrý den pane Troško chtěla bych se vás zeptat,slyšela sem že do svích pohádek a fylmů dáváte šanci i nehercum velice vám fandím a vaše fylmy a pohádky mám moc ráda a nejenom já ale moje celá rodina vám fandíme líbí se nám váš humor který ve filmech používáte.Vždycky sem si přála zahrát si v náké pohádce nebo ve fylmu nemusí to být hlavní role chtěla bych jenom vyskoušet jestli nato mám nebo ne mužete mi prosím napsat kdy a kde budete dělat další castingi? ráda bych se jich učasnila a můžu vám taky poslat i moje fotky budu velice ráda když se ozvete předem děkuji Káta. V. *3*
  • Dotaz

Dobrý večer.Dlouho jsem hledala odvahu, abych Vám napsala a zeptala se.Zajímalo by mě, jak se zúčastnit vašeho castingu do pohádky, filmu.Kde najdu datum, čas a místo , kde bych se mohla informovat?Ráda bych se nějakého zúčastnila.Třeba, jeslti se pustíte do natáčané Čachtické pání! Vím, že takových dotazů máte často a nerada bych obtěžovala.Ale asi bych si neodpustila, že jsem to nezkusila.Třeba bych se vám do nějaké role hodila.Děkuju. ( mail: sedmilka.n@seznam.cz)Ráda vám zašlu fotografii.
    • Re: Dotaz

Pohádka byla dotočena a od 1.10.2007 se začalo s přípravami na stříhání. Žádný konkurz se v dohledné době nepřipravuje. Konkurzy se nejčastěji konají na JAMU v Praze, nebo v dobrovolných hereckých souborech. Dále Vás informuji, že pan Troška tyto stránky, vzhledem ke své časové vytíženosti nenavštěvuje a tudíž nemůže odpovídat.
      • Re: Re: Dotaz

Dobry den,

mohu poprosit o e-mail na p.Trošku ?

Jitka Morávková -14 let.

Dekuji.
        • Re: Re: Re: Dotaz

dobri den jestli nevim ale osobnosti nemohou davat nasebe kontakty toby fanoušci je obtěžovali mailama ajjjj začali jsi fanoušci hrat na paparazze......... a schovavad zastromy *13* *9* *5* *9* *3* *1* *8* *16* *8* *5* *13* *9* *9* *9*
      • Re: Re: Dotaz

Dobrý večer!Moc Vám děkuji za odpoveď ( opravdu jsem žádnou nečekala) a informace.Jeslti Vás můžu poposit, až budete vědět nějaký datum castingu, jeslti by jste mi dal vedět.Měla bych opravdu velký, ale velký zájem.Děkuji.Přeji hezký zbytek večera.Veronika.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit