-
Re: Re: Dotaz
Dobrý večer!Moc Vám děkuji za odpoveď ( opravdu jsem žádnou nečekala) a informace.Jeslti Vás můžu poposit, až budete vědět nějaký datum castingu, jeslti by jste mi dal vedět.Měla bych opravdu velký, ale velký zájem.Děkuji.Přeji hezký zbytek večera.Veronika. -
Re: Dotaz
Pohádka byla dotočena a od 1.10.2007 se začalo s přípravami na stříhání. Žádný konkurz se v dohledné době nepřipravuje. Konkurzy se nejčastěji konají na JAMU v Praze, nebo v dobrovolných hereckých souborech. Dále Vás informuji, že pan Troška tyto stránky, vzhledem ke své časové vytíženosti nenavštěvuje a tudíž nemůže odpovídat. -
Dotaz
Dobrý večer.Dlouho jsem hledala odvahu, abych Vám napsala a zeptala se.Zajímalo by mě, jak se zúčastnit vašeho castingu do pohádky, filmu.Kde najdu datum, čas a místo , kde bych se mohla informovat?Ráda bych se nějakého zúčastnila.Třeba, jeslti se pustíte do natáčané Čachtické pání! Vím, že takových dotazů máte často a nerada bych obtěžovala.Ale asi bych si neodpustila, že jsem to nezkusila.Třeba bych se vám do nějaké role hodila.Děkuju. ( mail: sedmilka.n@seznam.cz)Ráda vám zašlu fotografii. -
Hostice na zaplakanie
Važeny pán Troška, minulý týždeň som s manželkou navštívil Hoštice a ...co oči mé viděli, pláčem skrvavěli... Všade je viac recesie ako humoru, dedinka vymretá, všade súkromný pozemok so zakázaným vstupom, a to družstvo? Naozaj na zaplakanie. Kravín v troskách, nikde ani nohy, hospoda na kraji dediny neštýlovo prerobená. Nemecký názov hlavnej ulice v susedstve s návsí M. Tučného. Boli sme tam asi pred piatimi rokmi a obraz bol úplne iný. Robil som vtedy aj rozhovor s Vašimi rodičmi pre časopis Moment. Teraz: žiaľ a smútok. Zaprisahali sme sa, že tam už viac nepôjdeme. To je tá európska budúcnosť, o ktorej v záverečnej scéne posledného filmu z trilógie Slunce, seno... hovorila pani Ružičková? Nuž, poriadne sa splietla. Je nám to s manželkou úprimne ľúto, pretože milujeme južné Čechy a Hoštice osobitne - aj vďaka Vašim filmom. Slová pesničky: ...řekli sme sbohem a zlehla se zem... (prepáčte, prosím, moju zlú českú gramatiku) platia skôr pre súčasnosť, ako pre minulosť. *10* -
Dobrý den
Dobrý den, pane Troška, mám velice ráda Váš humor, a proto bych se chtěla zeptat, zda také jezdíte se svým pořadem po městech a obcích.Budete někdy vystupovat v Plzni a jeho blízkém okolí?
děkuji Vajnarová -
dotaz
Hezký a veselý den, chtěl bych se jenom zeptat, kde sháníte vtipy do svých
Kameňáků i pohádek.
Ta pointa se dá sledovat a poslouchat pořád dokola. *15* *5* -
dotaz
Dobrý den vážený pane Troška,
můj syn by Vám velmi rád napsal dopis. Je možné Vás požádat o adresu?
Děkuji Vám a přeji hezký den!
Ing. Dagmar Březinová
Jablonec nad Nisou -
čte to tady někdo?
Opravdu si myslíte, že tohle pan Troška někdy čte??? Není tu jediná odpověď a všichni pořád píšou jako o závod *15* -
Re: psaníčko
Ahojad -
psaníčko
Zdravím Vás pane Troška,doslechla jsem se a dočetla o nové pohádce kterou chystáte,myslím že bude stejně dobrá a supr jako vaše Kameňáky a Slunce,seno....Jsou to filmy na které můžu koukat pořád a neomrzí mě.Nevím jestli si na mě vzpomenete,setkala jsem se s vámi v Hošticích na Stodole a strašně moc jste mě tenkrát objímal.Strašně moc vám fandím,jste takovej lidovej a hlavně sympaťák.Ještě nevím jestli se letos dostanu na Stodolu,ale ráda bych vás opět viděla. Zatím se mějte krásně s pozdravem JANA *3* *3* *3* -
Re: fotky
Ahoj v Hošticích je nádherně.Že?Strašně se mě tam moc líbilo.A jak je jinak? -
Herec
Dobrý den měl bych na Vás prosbu.Můj 17 letý bratranec František by moc rád hrál v divadle nebo ve filmu.Je to skvělý komediant a herec.Co by proto měl udělat?Děkuji a jsem s pozdravem Jan Novák. -
Re: Princezna ze mlejna
Nedaleko Bavorova, ale mlýn byl postaven ze sádrokartonu a těsně po natočení se kulisa zbouirala. -
Re: fotky
Kontakt na Zdeňka Trošku bohužel není mailem, jelikož jej nemá a mít ani nechce.Fotografií během roku dostává stovky i tisíce. V každém případě jej bude určitě těšit Váš zájem.
Pokud chcete,fotografie můžete zaslat na můj mail a rád mu je předám.
Zdravím markuss-Brno -
Podepsaná fotografie
Dobrý Den.
Chtěla bych vás poprosit, jestli byste mi mohl poslat vaši podepsanou fotografii.
Na Adresu: Veronika Smolková
Na Valtické č.70
Břeclav 4
691 41
Jo a ty vaše filmy jsou úplně supr, takže nedejte na žádné řeči že třeba kamenak je kravina neni to pravda je to super filmik.
Předem moc a moc děkuji.
S pozdravem
Veronika
Smolková. -
Radar
Pane Troška , brojite proti americkému radaru a vubev američanům. Uvědomte si prosim , nebýt jich , těžko by jste se mohl hlasit veřejně ke sve sexuální orientaci. Chováte se populisticky necharakterně a mněl by ste se více soustředit na svoji práci , abyste netočil takové braky jako je kamenák. Je to škoda prace lidí i materiálu. -
Reakce
Přeji krásný slunečný den.Včera jsem byla, pane Zdeňku Troško, na Vašem povídání v Třebíči a musím reagovat na dopis paní Aleny,která psala 16.5. příspěvek-negativní.Já mám z tohoto představaní úplně opačný zážitek a pokud paní Alena odešla předčasně, udělala velkou chybu.Chci Vám poděkovat za skvělý večer. Vydržela bych tam další 2 hodiny.Už dlouho jsem se tak nezasmála. Paní Alena je možná trochu mrzout a neumí se ze života až tolik radovat. Já Váš humor a optimismus miluji. Mějte se krásně a někdy příště se těším zase v Třebíči.Jana -
Zklamal jste mne...
Pane Troško, vážila jsem si Vás, že se snažíte zachovat určitý kolorit, který se ztrácí a proto jsem šla s nadšením na Vaše "povídání" s lidmi. Ale zklamal jste mne a to tak, že jsem musela z pořadu odejít. Kde berete tu jistotu, že můžete hodnotit, kdo co vede, zvláště v soukromém sektoru. Proč si stýskáte, že nemůžete sehnat peníze na natočení nové pohádky? Každý soukromník jde do podnikání s riskem, žda se mu vložené peníze vrátí, proč právě Vy byste na tom měl být jinak? Dejte do toho své peníze a čekejte, zda bude pohádka tak dobrá, aby se Vám to vrátilo, my tak také podnikáme, s riskem, s vlastním nasazením a nikoho neobtěžujeme svými problémy. Je mi jasné, že lidem se to líbí, když si stěžujete, ale mne, jako podnikatele, tím rozčilujete a obtěžujete. Zaplatila jsem za vstupenku na Váš pořad 170,- Kč a i když výdeje peněz na zábavu nelituji, 11.5.07 jsem toho snad poprvé litovala. Alena -
Pohádka a přání
Bratře, mám rád Vaše pohádky i komedie. Nevím bratře, jak Vás oslovit, tak Vás oslovuji touto cestou. Právě s Vámi bych chtěl spolupracovat. Ano, možná dobře chápete, rád bych si zahrál. A ještě bych si zahrál rád s Danielem Hůlkou. Prosím odpovězte mi pane režisére Troško, na mojí elektronickou poštu: brazda.martin@centrum.cz
Předem díky za předem kladné vyřízení. Martin Brázda -
Re: MUDr. Vita
MUDr. Víťu si v Kameňácké sérii zahrál Petr Pěknic a více informací najdete na
www.kamenak-film.cz/herci.html