Přejít na výpis diskuzí

Železný Zekon

OSOBNOST 26.6.2007 
32 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: cvok

Tva diagnoza: IQ tykve!!!
    Je lehké někoho odsoudit. Ale nikdo jej nezná. Snad jeho maminka, sestra .... a ja jsem jej jako "agent" vytahl na světla reflektorů. Míra Marek a další lidičky z Pelhřimova (město rekordů) mi dají za pravdu, že je normální. jen ty jsi neprohlédla jeho fígle. Po čase jsme se rozešli. Ale tak "poctivýho komedianta" a Valacha hned tak nenajdeš.
  • Re: Re: Zekon je nejlepsi

Je lehké někoho odsoudit. Ale nikdo jej nezná. Snad jeho maminka, sestra .... a ja jsem jej jako "agent" vytahl na světla reflektorů. Míra Marek a další lidičky z Pelhřimova (město rekordů) mi dají za pravdu. Po čase jsme se rozešli. Ale tak "poctivýho komedianta" a Valacha hned tak nenajdeš.
  • jo jo jo

Třeba se ukazat v havířove a třeba skaknout na kafe *1* protže sem vas dlouho nevydel a ani strejdu *15* *3*
  • Zdeňo - díky

Poznal jsem Zdenka na mnohých jeho vystoupeních a musím konstatovat, že je na světě málo takových lidí, jako on. Nejde jen o jeho nadnormální sílu, ale především o mocnou sílu srdce na tom správném místě a touhu rozdávat radost a pohodu za všech okolností. Díky za všechno Zdeňo a budu-li Ti něco moci oplatit nestyď se Ty Valachu a ozvi se. Jura J.
  • jednička

viděla jsem vystoupení zekona a bylo super překvapilo mě že je to prýma chlap a žádná nafoukaná hvězda jen tak dál fandím ti i když spoustu tvých siláckých výkonu nepochopím třeba polikání žiletek
  • Re: zekon

Mozna uz nebere, ale bral,kdyz to sam priznal.A ma jiste nasledky, coz je dalsi evidentni dukaz. Neco za neco, a tak to v zivote chodi.
  • korba

cau zekone jsi velka 1 obdivuji te uz kdy jsem byl maly a chci byt jednou taky takovy zekon je telo velike sily.vis zekone budu uprimny jsi machr a ti co te ponizuji nebo nenavidi te tak si z toho nic nedelej jsou to blbci kteri vi o tym uplny prd jsi nejlepsi.
  • zekon

zekon je nejlepsi clovek co znam vy co na neho mate blbi nazor tak bezte nekam nic nebere zadny steroidy normalni lidska prirodni sila protoze ja jsu z bystrice pod hostynem a chodim k nemu do posilovny nemam rad blbi keci zekon je nejsilnejsi muz planety.
  • Re: Zekon je nejlepsi

A neutrhl ti tu ruku? Tomu člověku chybí rozum a neuznává skutečné hodnoty života. Exhibicionista,který potřebuje udivovat,a přerostlo to do patologického rozměru. Jistě bere anabolika, a myslím,že má nějaký komplex a proto to dělá. Já se mám ráda a nečinila bych se, aby mi druzí zatleskali. To je vysoká cena.
  • 750 let Vranové Lhoty

Ahoj Zekone, jak hodnotíš sobotu ve Lhotě. My jsme redy. BVylo to bezva, zdraví a vzpomínají Křečové žíly z Vranové Lhoty. Ahoj a zůstaň takový jaký jsi ,postě sezna chlap.
  • Zekon je nejlepsi

Zelezny zekon je nejlepsi znam se snim osobne podal jsme si s nim i ruku a kecal je to suuper chlap fakt super.
  • cvok

Knedla je člověk, který by se měl léčit. Divím se, že je zákonem povoleno takové sebepoškozování a pak ho ještě ošetřují. Touha se předvádět má u normálního člověka své meze. Je to ujeté.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit