-
zekon
zekon je nejlepsi clovek co znam vy co na neho mate blbi nazor tak bezte nekam nic nebere zadny steroidy normalni lidska prirodni sila protoze ja jsu z bystrice pod hostynem a chodim k nemu do posilovny nemam rad blbi keci zekon je nejsilnejsi muz planety. -
-
Re: zekon
Taky k němu chodím do posilovny a musím říct, že je to fakt dobrej chlap na pokec... Není vůbec namyšlený jako někteří jiní slavní lidé... -
Mozna uz nebere, ale bral,kdyz to sam priznal.A ma jiste nasledky, coz je dalsi evidentni dukaz. Neco za neco, a tak to v zivote chodi.
-
-
cvok
Knedla je člověk, který by se měl léčit. Divím se, že je zákonem povoleno takové sebepoškozování a pak ho ještě ošetřují. Touha se předvádět má u normálního člověka své meze. Je to ujeté..... -
-
Re: cvok
Tva diagnoza: IQ tykve!!!
Je lehké někoho odsoudit. Ale nikdo jej nezná. Snad jeho maminka, sestra .... a ja jsem jej jako "agent" vytahl na světla reflektorů. Míra Marek a další lidičky z Pelhřimova (město rekordů) mi dají za pravdu, že je normální. jen ty jsi neprohlédla jeho fígle. Po čase jsme se rozešli. Ale tak "poctivýho komedianta" a Valacha hned tak nenajdeš. -
-
Re: Re: cvok
Nevím jak je Knedla poctivý a citlivý dnes, ale mám jiné zkušenosti. Z jednoho učiliště jej vyhodili za násilniké chování a prospěch. Přestože ve druhém učňáku si dával pozor, tak o něm bylo známo, že rád ubližoval slabším a byl křivák. Dnes by se tomu říkalo šikana
Že by se z něj stal svatoušek?
Ps: To jsou moje osobní zkušenosti ze ZOU Tavíkovice 1976-79 obor kovář podkovář a truhlář. Spolužáci (až na pár vyjímek) potvrdí pravdivost. -
-
Re: Re: Re: cvok
mám s ním dost špatnou zkušenost, protože mně udělal ostudu. Pozor na něj. Napiš,jestli máš stejnou zkušenost, ano? Jinak "za dobrotu na žebrotu" -
-
Ať už jsi Selena, kosatka, nebo Anna, když už chceš něco psát, vyber si jedno jméno, nejlépe to vlastní. Pokud se Ti na Zekonovi něco nelíbí, klidně to napiš, ale ne pod třemi různými jmény. Lidmi, kteří ho znají, je většinou oblíbený, tak nevidím důvod, proč sem psát komentáře tak, aby se zdálo, že těch, kteří ho nemají rádi, je čím dál víc, když se pod těmi různými jmény skrývá pořád jen jeden člověk.
Diskuse by měla být jak o pozitivních, tak i o negativních projevech, aby měl Zekon jak radost z úspěchu, tak námět na zamyšlení. Každopádně, pokud si tu chcete se spolužákem vyměňovat názory na to, jaký je to "cvok", pak doporučuji vyměnit si se spolužákem maily a psát si to tam. Vás samotné by nepotěšilo (kdybyste měli svou stránku), kdyby vám pořád někdo psal, jak vás nesnáší. Takže názor už jste vyjádřili, zbytek si pište někam jinam.
Na každém člověku najdeš jak to dobré, tak to špatné, ale nechápu, proč to pořád dokola psát. A pokud máš tu potřebu, založ si deníček, nebo si vyměňuj maily s někým s podobnými názory a piš, až se vypíšeš z podoby. Třeba se ti uleví.
-
-
-
Re: Re: cvok
Tak jsi honeměl na ty reflektory tahat., protože štípání dřeva nanhalvě opravdu může způsobovat zmíněné IQ tykve. Bumbá i na podiu při dětském vystoupení.
Nepochybně jede na hubu. *13* -
-
Re: Re: Re: cvok
Slavná kosatko,jestli chceš někoho soudit,tak buď aspoň trochu inteligentní a nauč se pořádně česky!Provopis ti asi moc neříká.Z takových moralistů jak jsi ty,se mi zvedá žaludek,druhé budou kritizovat a sami mají IQ mořského koníka!!!!!!Vrať se zpátky do školy.
Já jsem se ze Zekonem seznámila na motosrazu a musím říct,že tak citlivého a upřímného člověka jsem nepotkala.Srdíčko má na správném místě a jestli se ti nelíbí jeho vystoupení,tak buď doma a dívej se na svůj ksikcht třeba do zrcadla,nebo se věnuj něčemu užitečnému,třeba, jak správně psát česky ty SKUPINO!!!!!! *5* -
-
Re: Re: Re: Re: cvok
Možná překlepy, ale gramatiku opravdu ovládám velmi dobře, neb jsem i doučovala čj. Tak jsi vedle..... Knedla má komplex a ten si léčí tím předváděním. Strašně toužil být slavný a často se ztrapnil, aniž mu to došlo,když si z něho udělali legraci a to například v TV pořadu Bazar. Je to legrační,když někdo chce tak velmi být hvězdou a dokonce i využije někoho,kdo už má jméno, aby se mohl ukázat co nejčastěji v Tv. Pak mu nedělá problém ztratit o dotyčnou zájem / jedna herečka starší než on/ On to anní azse takový dobračisko,jak často avizuje.....pa,pa
-
-
-
-
-
korba
cau zekone jsi velka 1 obdivuji te uz kdy jsem byl maly a chci byt jednou taky takovy zekon je telo velike sily.vis zekone budu uprimny jsi machr a ti co te ponizuji nebo nenavidi te tak si z toho nic nedelej jsou to blbci kteri vi o tym uplny prd jsi nejlepsi. -
-
Re: korba
to je zalévání kopřivy. On se z toho "obdivu" pominul docela na rozumu a ničí jen zdraví. Za komunistů by ho tohle provádět ani nenechali a bylo yb to jen a jen dobře. -
Re: korba
Tak to je přesně to, co se nemělo stát. Aby ten člvoěk byl příkladem pro pubertální chlapce, kteří se ve škole nepříliš dobře učí.
-
-
jednička
viděla jsem vystoupení zekona a bylo super překvapilo mě že je to prýma chlap a žádná nafoukaná hvězda jen tak dál fandím ti i když spoustu tvých siláckých výkonu nepochopím třeba polikání žiletek -
-
Re: jednička
píše se prima ne pryma a polykání ne polikání. Nemusíš chápat, on je ujetý a musí se předvádět. Měl by se léčit na psychiatrii, dkyž si opakovaně propíchl krk a kdo platí ten vrtulník a léčení? V této společnosti je možné všechno a šetří se jen na nepravých místech, blázni a kriminálníci se tu podporují.
-
-
jo jo jo
Třeba se ukazat v havířove a třeba skaknout na kafe *1* protže sem vas dlouho nevydel a ani strejdu *15* *3* -
Ahoj Zdenku,Poznali jsme se jak jsi měl 24 let.To jsem ti napsala tenkrát pro tebe báseň. / Poslechni si sudičkový hit.Ať je s tebe kulturista,zkratka samý sval,nadbíhat ti budou mnohé krásky,poznáš jiné štěstí,krátké lásky.S odvahou a statečnosti světem si to šlap,nepodlehej marnivosti,buď vždy silný chlap.Nebude,li všechno krásné,tak to musí být,měj svůj život stále rád a buď stále fit.
Zdenku ta báseň je v knize také mých psaní jiným lidem,není tam tvoje jméno ani jiných lidí odpovědi.jen ty víš,kdo ti tenkrát tuto báseň napsal.Hodně zdraví ať se ti všechno daří a máš stále jako vždy úsměv na tváří ti přeje známá neznáma.- -
Myslel jsem... to bude nuda, nebyla !! Chlap jak hora, ale hrozný dobrák a šoumen. No prostě odchovaný na Moravě,na vesnici.
-
Vena
Se Zdendou sme se senámili v Pelhřimově na rekordech.Nechá se sním mluvit o čem buď.Je to normální kluk a kamarád a jak on říká "taky dobrý špalek".Tak ahoj všichni kdo máte dobrou náladu a pohodu. -
rocky
ahoj zdravim přiznivce železného zekona chceme ho na festival prosím kontaktujte nás kdo mana něj spojeni to boho neak nefunguje *9* *5* *3* -
zekon
Dobrý večer,tak dneska nám byl Zdeněk zpříjemnit posezení v restauraci Balkán v Ženklavě a jeho vystoupení nemělo chybu.Je to super chlapík,velice příjemný a simpatický.Jen tak dál a hodně štěstí Lucka *14* *14* *14* *4* *4* *4* -
-
štěstí tedy opravdu ale opravdu potřebuje Jinak, hlupák. Přetlačí o 2é let mladšího kluka a řekne"běž k máme", když sám u mámy snad ještě bydlí a nechává se obskakovat. -
-
Svatá pravda,nechává se obskakovat od matky a na vlastní dceru kašle.
-
-