Přejít na výpis diskuzí

Železný Zekon

OSOBNOST 26.6.2007 
32 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zekon je nejlepsi

Zelezny zekon je nejlepsi znam se snim osobne podal jsme si s nim i ruku a kecal je to suuper chlap fakt super.
    • Re: Zekon je nejlepsi

A neutrhl ti tu ruku? Tomu člověku chybí rozum a neuznává skutečné hodnoty života. Exhibicionista,který potřebuje udivovat,a přerostlo to do patologického rozměru. Jistě bere anabolika, a myslím,že má nějaký komplex a proto to dělá. Já se mám ráda a nečinila bych se, aby mi druzí zatleskali. To je vysoká cena.
      • Re: Re: Zekon je nejlepsi

Je lehké někoho odsoudit. Ale nikdo jej nezná. Snad jeho maminka, sestra .... a ja jsem jej jako "agent" vytahl na světla reflektorů. Míra Marek a další lidičky z Pelhřimova (město rekordů) mi dají za pravdu. Po čase jsme se rozešli. Ale tak "poctivýho komedianta" a Valacha hned tak nenajdeš.
        • Re: Re: Re: Zekon je nejlepsi

zdrvi te Stenly z letošního Pelhřimova mel jsem tu čest se stebou osobne seznamit a udelat par fotek jsou važne super.rad ti je pošlu.Přeji ti mnoho pracovních uspechu. Zati se mej fajn......Stenly Plzen.....stenli.us@seznam .cz
  • 750 let Vranové Lhoty

Ahoj Zekone, jak hodnotíš sobotu ve Lhotě. My jsme redy. BVylo to bezva, zdraví a vzpomínají Křečové žíly z Vranové Lhoty. Ahoj a zůstaň takový jaký jsi ,postě sezna chlap.
    • Re: 750 let Vranové Lhoty

Ale holky, on je na dvanáctileté.......
      • Re: Re: 750 let Vranové Lhoty

TAK TO SE DOST PLETEŠ MNĚ MĚL V 17 A VYDRŽELO NÁM TO DVA ROKY A TED JE TO PO 10 LETECH JEŠTĚ LEPŠÍ!!!!!!! *8* *3* *1*
  • Zdeňo - díky

Poznal jsem Zdenka na mnohých jeho vystoupeních a musím konstatovat, že je na světě málo takových lidí, jako on. Nejde jen o jeho nadnormální sílu, ale především o mocnou sílu srdce na tom správném místě a touhu rozdávat radost a pohodu za všech okolností. Díky za všechno Zdeňo a budu-li Ti něco moci oplatit nestyď se Ty Valachu a ozvi se. Jura J.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit